Оксана Князєва

#summermakeupclub

#summermakeupclub

Неважливо що на вулиці дощь ,туман чі спека +40 ,а фотограф на зйомці повинен завжди виглядати охайно.

Звістно інколи можна обійтися без макіяжу але наприклад на весілля до клієнта як попало теж не прийдеш.І частіше такі заходи тривають багато годин саме на вулиці під сонцем ,тому мені обов’язково треба обирати водостійкі засоби, бо поправляти макіяж часу не буде.

  1. Гель для брів замість олівця . В мене дуже світлі брови і якщо їх не нафарбувати їх взагалі не видно + коли знімаю прикладаю фотоапарат до однієї брови і якщо вона намальована олівцем вона зтираеться 😅Тож якщо я хочу поїхати додому з двома бровами то треба фарбувати гелем.
  2. Водостійка туш для вій. Тут 100% треба тільки водостійку ,бо на зйомках з моделями можемо реготати до сліз бо я ще той жартівник 😅Ну і в спеку не хочется бути пандою з чорними синяками під очима.
  3. ВВ крем для обличчя з SPF. В літку я взагалі не бачу сенсу використовувати тоналку без SPF . Можна звістно нанести сонцезахисний крем ,а потім тональну основу але наприклад такий варіант на сонці у мене швидко попливе бо спф тонким шаром не нанесеш . Тому частіше я використовую ВВ крем з легким тонуючим покриттям і зверху закриваю пудрою с SPF яку ношу з собою.
  4. Румяна та хайлайтер. Я помітила що на моїй шкірі довше тримаються самі рідкі хайлайтери. Зараз мій фаворит від Nyx.Тримається цілий день і навіть якщо я його припудрю він все одно буде сяяти. Рум’яни навпаки використовую сухі,трішки на щічки та під брови .
  5. Стійкі помади . Так як очі крім туші я більше нічим не фарбую,то частіше роблю акцент на губи,так образ виглядає більш святково .Помада обов’язково повинна бути стійкою або хоча б пережити постійне пиття води та легкий перекус.
  6. SPF для тіла. Я хоч і не схильна до обгортання але плечі інколи облазять,бо засмагають в першу чергу.Тому якщо одяг з відкритими плечима то перед виїздом до міста мажу їх сонцезахисним кремом .Спеціального для тіла в мене нема але є для обличчя які мені не підійшли,використати ж їх кудись треба .
  7. Дезодорант. Зараз дуже виручає олдспайс.Поки що це єдиний від якого я не так сильно пітнію і + у нього приємний легкий фруктовий аромат.

Впринципі мій догляд більше нічим не відрізняється від інших сезонів. Вдома як і завжди кожен вечір хороше очищення ,сироватка,крем для обличча та зволожуючий крем для тіла.

Сподіваюсь комусь мої лайфхаки будуть корисними.

P.s хто зараз в Кременчуці приходьте на зйомку🙃