Nata_Po

Давайте поговоримо про лайфхаки #summermakeupclub

Давайте поговоримо про лайфхаки #summermakeupclub

Думала-гадала, що би такого написати, щоб не бути гіперочевидною, і водночас, щоб це було всім цікаво та корисно.

Незабаром їду у невеличку поїздку, якраз у процесі зборів і зрозуміла, що всі мої лайфхаки, якими я якраз і планую користуватись сама, пов'язані зі збиранням косметички та мінімалізмом)

Якраз на центральному фото ви бачите 2 набори різних баночок-скляночок, в які можна зі зручністю перелити усі свої повнорозмірні засоби.

Чому вигідно придбати їх? Однозначно, бо вони багаторазові і їх можна використовувати постійно. Натомість, якщо купувати міні-версії різних захосіву тревел-форматі доведеться витратитись майже так само чи зовсім трошечки менше, аніж за повнорозмір, яким ви би могли користуватись місяцями. Крім того, якщо ви все ж купили мініатюрки, іноді їх можна використовувати повторно, (АЛЕ, не завжди, бо якогось дідька бренди створюють пластикові баночкі, які неможливо розкрутити).

Власне, що я і зробила. У мене тут шампунь, бальзам, спрей-термозахист для волосся, СПФ, мило та сироватка. Ще маю баночку з кремом для обличчя, її на жаль не вклала.

Часто пензлики одразу з ними продаються, іноді ні.

Але, коли наші пензлики стоять у підставці - все ок і жодних проблем. Але, коли я кілька разівмала необережність їх просто кинути в косметичку та поїхати, то отримала неохайні пензлі, в яких позагинались ворсинки і вони в цілому виглядали так, наче їх життя вже потріпало. На фото спеціально Максимально на них тиснула х сіточкою і без. Як бачите захист ефекттивний, тому бережіть свої пензлики, та оддягайте чохольчик, або беріть окрему косметичну-холдер для них.

Дуже класно, коли в арсеналі є маленька зубна паста, яку зручно кинути в сумку і поїхати. Але, частіше за все, всі пасти великі, розпочаті та ними користується вся родина. І, якщо їхати потрібно лише вам - треба або йти і спеціально купувати маленький об'єм, знову переплачувати, для чого?

Я вже достатньо давно розкрила для себе метод чищення зубів ополіскувачем. Щодо баночки, то співпало, у мене була колись така мініатюрка ополіскувача, в яку я тепер завжди у подорожі переливаю собі. Так, можливо немає піни на всю ротову порожнину, але зубки чудово очищаються, + ви точно не матимете все навколо в пасті, коли це потрібно зробити в екстремальних умовах по дорозі. Розхід достатньо економний і лайфхак класний. Спробуйте)

Спочатку я склала окремо гуль для душу і хотлавзяти маленьке тверде мило, але дякуючи всьому, я додумалась і перелила собі у баночку з дозатором своє улюблене крем-мило від Fresh Juice, яким я вже милась і не помітила різниці з гелем для душу.

Чому я так зробила? Я їхатиму в поїзді, в якому мило, як може бути, так і ні. Аналогічно і в апараментах, я не знаю яка буде ситуація. І замість того, щоб тягнути дві речі, я взяла одну і матиму спокій. Це мило точно не сушить шкіру, мені не потрібна мильничка і в дорозі цим користуватись зручніше.

Беру рум'яна та хайлайтер у якості кількох засобів. По-перше рум'яна малесенькі і не займають багато місця, по-друге, вони достатньо пігментовані для того, щоб ними користуватися у якості бальзаму-помади. При бажанні можна і як тіні.

Хайлайтер також беру з основною метою, але такою і як блистючку на повіки. Його можна нашарувати і отримати більш яскравий ефект, але водночас і досягти більш лагідного сяйва.

  • Також на літо ідеальним варіантом буде використання бальзамів-тінтів, як от у Colour intense, у який я справді закохалась.
  • Про використання SPF я просто мовчу, бо про це вже було сказано ого-го скільки всього.
  • Придбайте атомайзери для парфумів та переливайте улюблені парфуми в поїздку, та і просто в сумочку, замість того, щоб возити цілий флакон.
  • Не забувайте ховати всі продукти від сонця,
  • Постарайтесь не користуватись плойками, термонакрутками, бо яскраве сонечко і так вже пересушує ваше волосся. Краще робити просто укладки (плести косички, крутитись на бігуді для локонів на трошки вологе волосся).

До речі, я собі так подумала, враховуючи, що я і так складаюсь, то зроблю огляди вмісту своєї дорожньої косметички, думаю, це може бути цікавим)