Олена✨

Сяйте ☀️. Літні секрети краси #summermakeupclub

Сяйте ☀️. Літні секрети краси #summermakeupclub

☀️ Літо!

Щороку чекаємо на нього з нетерпінням, але разом з приходом спеки та активного сонця ми стикаємося з рядом проблем: пересушене волосся, ламкі кінчики, жирна шкіра, набридлі прищі. Проте, не варто засмучуватися! Є безліч корисних літніх б'юті лайфхаків. Поділюсь своїми 👇

📌 Змивання засобів з SPF гідрофільною олійкою. Застосування кремів з фактором захисту від сонця (SPF) для обличчя (не забуваємо і про шию!) вже стало щоденною рутиною. Однак, багато людей не знають, що ці засоби потребують ретельнішого, але водночас, м'якого змивання. Лише гелем чи пінкою тут не обійтись. Рекомендую додати до свого догляду гідрофільну олійку. Вони є в лінійках майже кожного бренду доглядової косметики. У мене висипань стало менше.

📌 Звертаємо увагу на склад засобів з SPF. Досліджуючи склад засобів для засмаги «очі лізуть на лоба». Хоча «дитячі» варіанти кремів більшою мірою можуть здатися маркетинговим ходом, деякі з них таки містять більше натуральних компонентів. Порівнюючи склад косметики вдалось також трохи зекономити, адже не завжди дорожчий засіб відрізняється від дешевшого аналога.

📌 Використання легких текстур і матуючих серветок. Поєднання шкіри схильної до жирності зі спекою – це справжнє випробування. Щоб мінімізувати висипання обираємо легкі текстури, такі як BB-крем. Для себе обрала варіант точкового нанесення коректора після доглядової косметики. Не забуваємо про матуючі серветки, які допомагають швидко позбутися жирного блиску на обличчі.

📌 Відмова від використання фену. Влітку даю можливість волоссю природно висохнути, але разом з тим щоденно використовую термозахист. Так локони виглядають більш зволоженими та доглянутими.

📌 Догляд за губами. Улітку вони особливо потребують особливого зволоження, тому віддаю перевагу зволожувальним бальзамам та блискам для губ. Маю один корисний лайфхак для ефективного відлущення шкіри губ без спеціального скрабу: наношу на ватну паличку бальзам чи гігієнічну помаду та акуратно нею масажую губи.

👉 Крім зовнішнього догляду шкіри та волосся, не забуваємо, що організм також потребує достатньої кількості води та вітамінів. Складно пити воду? Спробуйте додати до своєї пляшки з водою кілька шматочків лимона, лайму та гілочку м'яти. Така вода буде не тільки корисною, але й освіжаючою.

🔥 Не забувайте, що літо - це час сезонних фруктів і ягід, які можуть замінити всі солодощі і це моя топ-порада.