Alyona Fedyk

Wibo Calcium Milk Therapy

Wibo Calcium Milk Therapy

Відкривати для себе нові бюджетні знахідки для nail-дизайну та ділитися ними з вами – це одне з моїх улюблених занять на MAKEUP Club:) А якщо серйозно, то що стосується цього сегменту, я завжди буду казати: якісно - не означає дорого. Лаки не можуть триматись довше тижня, і не важливо заплатиш ти 20 грн чи 1000. Навіть більше: мій досвід показує, що дешеві лаки кращі, стійкіші та більш “чемні”. Для мене основний критерій якості - це те, як поводить себе засіб при нанесенні, як він носиться та як швидко сохне.

Wibo Calcium Milk Therapy - один з моїх улюблених нюдових покриттів, який сохне миттєво (і чому я раніше про нього не розповідала?). Та варто зважати на те, що для красивого ефекту потрібно як мінімум 3 шари. Скільки по часу займе такий манікюр і сушка? Максимум годину-півтори.

Wibo Calcium Milk Therapy

Оскільки засіб світлий та не дуже капризний, носиться він реально довго. Його можна наносити в один шар, тоді він виходить практично прозорим. Більше шарів – більша інтенсивність кольору. Можна добитись навіть такого ж щільного відтінку, як у флаконі:)

Я не можу на 100% оцінити його доглядові властивості, бо давно відновила нігті та задоволена їхнім виглядом і станом. Але вірю, що гірше він не зробить точно, тому, якщо ви відмовились від гель-лаку і потребуєте відновлення нігтів – сміливо беріть)