Kristina S

Порожні пляшечки за червень-липень🗑🧴

Порожні пляшечки за червень-липень🗑🧴

Зараз розповім,що встигла закінчити за цей місяць та що сподобалося

Залишилося на декілька використань,тому вирішила додати в порожнячки. Використовувала рівно 5 місяців. Перший відгук писала саме про неї ось тут https://club.makeup.com.ua/post/6017/
Мені подобаються міцелярки Eveline. Користувалася ще довгий час зеленою з алоє вера. Добре видаляє макіяж, трохи пощипує якщо потрапить на очі , не сушить шкіру. Замість неї почну використовувати рожеву від Garnier з подарункового боксу https://club.makeup.com.ua/post/9880/

● Shik Nectar Chocolate Fudge
Неймовірний аромат шоколадного тістечка або торту ,або шоколадних цукерок і гарячого шоколаду. Аромат залишається на тілі. Утворює густу піну за допомогою мочалки. Якщо наносити без,то аромат буде насиченішим. Консистенція середньої густоти.Загалом гарний гель, але зараз такий аросиртимент,що рідко хочется щось повторити, саме цей мені трохи набрид,бо довго використовувала.
●Fa Greek Yoghurt
Дуже смачний,солодкий аромат мигдалю,ванілі. Добре піниться,не сушить шкіру. Приємний аромат залишається на тілі. Хочеться повторити покупку.

●Garnier Fructis Superfood з кавуном
Перше враження описала тут https://club.makeup.com.ua/post/9880/
Вперше тестувала шампунь від Garnier.Шампунь сильніше піниться, ніж інші, які використовувала,через це розхід менший. Добре промиває волосся. Не містить силіконів. Об'єму не додав ,але для цього я використовую інші способи.
● Syoss Ceramide Shampoo
Я неодноразово купую засоби Syoss. Саме цей,здається використовувала вперше. Мені підійшов. Подобається як промиває волосся. Має приємний аромат,який довго залишається.
●Syoss Ceramide Conditioner
Також подобаються кондиціонери Syoss.
Має такий самий аромат,як у шампуні.
Доволі густа консистенція. З ним добре виходить розплутати мої кучері.

Закінчився срок придатності,тому викидаю. Нажаль користувалася нею декілька разів. Взагалі із декоративки в мене до кінця використовуються, напевно, тільки туші) Відтінок -13. Темно-рожевий,гарний колір, але чомусь рука не тягнулася до нього. Стійкість -низька. Відбивається на посуді. Так ,як це матова помада,то вона сушить губи і перед та після потрібно добре зволоження. З часом на лінії слизової зтирається і не гарно виглядає різкий перехід.

Крем для рук Nivea
Приємний аромат. Добре живить шкіру. Консистенція-густа. Неодноразово використовую.


Dr. Sante Shea Butters Lip Balm
Бальзам не допоможе,якщо губи надто сухі. Має жирну консистенцію,при цьому лягає тонкою плівкою. Приємний аромат. Швидко розходується.

Ось це і всі мої порожні баночки )