#summermakeupclub
Мої б'юті-лайфхаки 🌡☀️
Зібрала Топ-5 порад і лайфхаків для спекотного літа
№1 Догляд за стопами
Влітку я ношу відкрите взуття,тому мої стопи під кінець дня виглядають не дуже... Сухість,натоптиші,заломи на п'ятах потребують догляду. Тому я використовую пом'якшуючі креми,маску з мочевиною 30%( на ніч під шкарпетки), зараз почну тестувати пілінг з подарункового боксу. Якщо є бажання і час удень можна зробити маску для ніг з будь-яким кремом. Беремо звичайні пакети, крем і щедро мастимо ніжки,одягаємо пакет і зав'язуємо його,або надягаємо легкі шкарпетки. Після видаляємо залишки і отримуємо зволожені ніжки .
№2 Шимерні тіні +спрей для тіла
Лайфхак полягає в тому,щоб створити собі шимерний спрей для тіла. Колись я випробувала цей лайфхак за допомогою тіней ,які не підійшли та спрея для тіла,який лежав без діла. Нам знадобиться: порожня пляшечка з розпилювачем; будь-які блискучі тіні або хайлайтер. Переливаємо спрей,або насипаємо тіні прямо у нього. Добре перемішуємо і наш шимерний міст готовий.
№3 Патчі своїми руками
Робимо охолоджуючі патчі своїми руками у спекотний день.Нам потрібні ватяні диски,гель та морозилка . Розрізаємо диск на двоє, наносимо на них трохи гелю та кладемо в морозильну камеру на декілька хвилин. Потім прикладаємо на очі і в ідеалі відпочиваємо в горизонтальному положенні,бо патчі можуть сповзати. Після за бажанням розподіляємо гель або видаляємо.
№4 Маленький зволожувач повітря
Це чудова річ не тільки взимку, а і у спеку. Його можна підключити не тільки до розетки ,а й до павер банку. Це дуже зручно і можна взяти із собою у будь-яке місце. У таку спеку я ставлю його для авокадо,які вирощую в горщиках та використовую для себе аби поринути у зволожуючу хмаринку.
№5 "Ананасик" для кудрявого волосся
Так називаю високий хвіст,який я у більшості випадків роблю собі вдома. Особливо коли спека і хочеться зберегти зачіску і щоб не липнуло волосся до тіла.Кучері схильні втрачати свою гарну форму,якщо я зав'зую гульку,косичку і т.д. вони заламуються і виправити це можна тільки за допомогою рефрешу або миття голови. Тому я обираю на ніч на упродовж дня зв'язувати високий звичайний хвіст,який нагадує "ананас". Знімаючи резинку мої кудряхи залишаються такими ж ,бо крутитися в основному починають від половини довжини . Сподіваюсь я змогла пояснити😁
Щодо заходів "безпеки " влітку,які ми всі знаємо:використовую spf, п'ю багато чистої води і всіма способами намагаюся охолодитися)))
Коментарі (0)