Оліч

Тонувальна маска "Горобина" у відтінку 147 (шоколадно-коричневий)

Тонувальна маска "Горобина" у відтінку 147 (шоколадно-коричневий)

Мабуть це те, що стане в нагоді і дівчатам з фарбованим волоссям для підтримки бажаного відтінку, і з натуральним волоссям, щоб затонувати вигоріле волосся, або трошки поексперементувати)

У мене натуральне темне волосся, що має рудий відлив на сонці, і вигорілі кінці теж трохи руді. На фото звісно важкувато це побачити, знайшла якусь дуже криву фотографію, може шось можна буде зрозуміти з неї😁 І от я хотіла просто зробити волосся трохи одноріднішим (замаскувати вигоріле) і додати більш холодного відтінку. Побачила тут у дівчат гарні відгуки на таку тонувальну маску, ще й таку бюджетну і купила собі теж)

Моє волосся "до":

Тонувальна маска "Горобина" у відтінку 147 (шоколадно-коричневий)

В комплекті йде пакетик маски, пара одноразових рукавичок та інструкція по застосуванню.

Інструкція така:

Очистіть волосся та шкіру голови вашим звичайним шампунем. Видаліть зайву вологу рушником з волосся. Одягніть рукавички і нанесіть суміш із саше з маскою на волосся. Поступово розподіліть її по волоссю. Можна допомогти рівномірно розподілити маску пластиковим гребінцем. Через 20–30 хвилин, після повного нанесення суміші, ретельно змийте тонувальну маску теплою водою. Змивайте до прозорості води. Висушіть волосся звичайним для вас способом і насолоджуйтесь насиченим кольором вашого волосся.

Я все так і зробила, ще прикрила волосся пакетиком, щоб воно не бруднило мені шкіру шиї та спини. Також слідкуйте, щоб не було плям маски на вухах та обличчі (я бачила у відгуках, що на шкіру воно не сильно береться і це не страшно, але я перестрахувалася). Тримала 30 хвилин і потім змила. Сама маска має приємний легкий аромат шоколадних цукерочок.

Промити волосся прям до чистої прозорої води у мене не вдалось, хоча я довго це робила. Тож для того, щоб огорнути волосся, я взяла чорну футболку, замість рушника (чогось у мене немає темних рушників). Потім сушила волосся як завжди. Після другого миття я теж помітила що вода не зовсім прозра, але на рушнику слідів не лишилося.

Я отримала більш насичений та однорідний колір волосся. Кінці стали виглядати більш доглянуто, не такими вигорілими (що було для мене головним), рудуватий відблиск хоч і став набагато меньше, але не пішов зовсім (та я і не проти). Мабуть за рахунок пігменту, яким наповнилися стрижні, моє пористе волосся стало трошки білш щільним - це взагалі свято. Виробник обіцяв ефет ламінування, мабуть це воно і є, для дівчат з кращім станом волосся буде взагалі топ, мабуть.

За 4 миття колір ще не зійшов повністю, думаю що десь ще після 2-3 можна буде повторити процедуру. Загалом, я дуже задоволена продуктом, ефект за ці гроші дуже непоганий, але щодо користі для волосся я не впевнена. Можливо якщо користуватися раз на місяць, то це не проблема (я сподіваюсь)).

Планую однозначно повторити.👍👍👍