Оліч

Парфуми, які я бачу на героїнях Відчайдушних домогосподарок

Парфуми, які я бачу на героїнях Відчайдушних домогосподарок

Спочатку я хотіла написати один допис про героїнь різних серіалів - Відчайдушні домогосподарки, Клон, Секс і місто та Величне століття. Але подумала що тоді допис буде занадто об'ємний, та на всіх одразу важко знайти влучні аромати.

Тож почну з домогосподарочок) Я не так давно подивилась цей серіал вперше (стидно й казать 😂), і мені він сподобався. Кожна героїня цікава і по-своєму класна.

Вишукана, елегантна, педантична перефекціоністка, але з перчинкою, така вона Брі! Мабуть це моя улюблениця, найцікавіша для мене героїня. Справжня дуже крута подруга.

Думаю, що вона шанувальниця спокіних, витончених, але красивих на жіночних ароматів.

Attar Collection Musk Kashmir - думаю це міг би бути повсякденний парфум Брі. Делікатний, але шлейфовий та привабливий аромат доглянутої жінки.

Byredo Gypsy Water - взагалі, я думаю бренд Byredo підходить цій героїні. Цей аромат спокійний та "дорогий", а ще з натяком на джин-тонік 😉😏

Black Orchid Tom Ford - цілком може бути її вечірнім ароматом. Складний, цікавий, серйозний. Абсолютно не легковажний, демонструє що перед вами залізна леді.

Серцеїдка, зваблива красуня, імпульсивна та часто егоїстична Габі. Шанувальниця моди, красивого вбрання та взуття. Їй точно подобаються наймодніші, дорогі, шлейфові аромати, за які звісно заплатить Карлос!))

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 - вони б точно були б у Габі, як інакше?) Солодка вата, полуничне варення, хвойна смола та шафран доповнювали б її яскраві наряди.

Kilian Paris Good Girl Gone Bad - можливо таким би був денний варіант парфуму такої дамочки. Білі квіти, персики, наче і ніжно, але всі чоловіки точно відчують цей шлейф)

Lost Cherry Tom Ford - ну куди без нього! П'янка солодка вишня, мигдаль та алкоголь, допоможе звести з розуму кого завгодно)

Хоч це і не найпозитивніший персонаж, але вона мені дуже подобалась) Вона додавала гумору та цікавих ситуацій цьому серіалу. Це в нас хоч і не дуже високоморальна жінка, але дуже красива та яскрава. Вона зухвала, не лізе за словом в кишеню та не проти завжди бути в центрі уваги.

Бачу на ній дуже шлейфові, гучні, солодкі аромати.

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09 - денний аромат для Іді. Відносно легкий, але стійкий та шлейфовий. Яскравий аромат квітів та шампанського

Montale Roses Musk - насичений, гучний, дифузний. Щоб всі знали, що Іді тут!

Mancera Instant Crush - важка артилерія. Потужний, звабливий. Якийсь мужчинка точно клюне!

С'юзан весела, легка і завжди потрапляє в крінжові ситуації) Вона обирає класичні популярні аромати, що подобаються майже всім, та не занадто дорогі, бо вона їх точно розіб'є!

Versace Bright Crystal - красивий легкий аромат, що не задушить. Трошки легковажний, але це підходить С'юзан

Lanvin Eclat D`Arpege - теж думаю це її варіант. Свіжо-квітковий аромат, що не буде відволікати її від думок як вилізати з чергової халепи))

Calvin Klein Euphoria - більш вечірній аромат для побаченнь) Все ж таки С'юзан ще й така красуня!

Лінетт багатодітна мати, кар'єристка і кам'яна опора для свого чоловіка. Це жінка, якій треба встигнути всюди і зробити мільйон справ щодня, тож ій потрібні паріуми, що не будуть дратувати ні людей в офісі, ні маленьких дітей, ні стару Карен Маккласкі) А ще щоб пасували до кожного вбрання, і до офісного костюму, і до брудної футболки, в якій вона намагається впоратись з близнюками.

Dolce&Gabbana Light Blue - класика, свіжо та стильно

Elizabeth Arden Green Tea - цитрусово-трав'яна водичка, можливо зможе трошки заспокоїти їй нерви та надати бадьорості)

Calvin Klein CK IN2U Her - трошки більш жіночно і солодко, але все ж стримано, бо лишній подразник їй взагалі не потрібен.

Чи погоджуєтеся ви з такими підбірками? Може вам спали на думку інші аромати?)