Maybelline New York Classic Volum Express Mascara
Фото до та після нанесення у дописі
Це була перша туш,яку я придбала з цієї лінійки.Перше на що звернула увагу,то на саму тубу,вона коротенька та "пузата".Потім вже зробила свої висновки про щіточку і про цю туш взагалом.
- Нажаль,я не можу прикріпити фото з назвою продукту,а допис хочется написати.І це не тому що я не хочу зробити таке фото,а тому що назва з туби зтерлася з такою швидкістю,що я і не помітила.Сама туба дуже схильна до подряпин,якщо її упустити на підлогу,то скоріше всього будуть сліди.Ще на тубі залишаються подряпини від нігтів та інші потертості,тобто естетичний вигляд пляшечки швидко втрачається.
- Щіточка виконана з щітинок,такий собі ворс,він різної довжини.
Ковпачок
Щодо ковпачка,то він виконаний з блискучого срібного металіку,але тут така сама ситуація,як і тубою,фарбу з ковпачка легко відшкрябати нігтем.
Дія
Вії до нанесення туші(фото 1)
Вії після нанесення туші(фото2)
- Висновок
Спочатку коли тільки почала користуватися цією тушшю,то вона виглядала на віях краще,аніж зараз.Сподобалось,що туш майже ніколи не відбивається на повіках,можливо це моя заслуга,або це все ж таки щіточка з ворсинками,які різні за довжиною.
Туш має властивість склеювати вії та залишати маленьки комки на кінчиках вій,тому я розділяю вії за допомогою додаткових підручних засобів.Можу ще також відмітити,те що туш підіймає вії догори,але обсяг вій не збульшує,трохи є подовжуючий ефект.
Якщо цікаво,то я писала допис ще про одну туш від Evelline,вона з бюджетного сегменту https://club.makeup.com.ua/post/9496/
Коментарі (0)