Тестинг тональної основи Smart skin від Lamel🩰

Давно хотіла придбати собі цей тональний засіб,так як чула про нього багато позитивних відгуків і от взяла на знижках.У мене відтінок 403-він не для дуже світлих дівчат з яскраво вираженим жовтим підтоном шкіри.Мені зараз цей тон підійшов по відтінку ідеально.Отже,зручний формат пакування,мінімалістичний дизайн,стандартний об'єм продукту.

Наносила я сьогодні його вперше,тому це буде саме перше враження.Текстура густа,він не розтікається,наноситься впринципі без проблем.Я пробувала наносити пальчиками,не дуже сподобалося,бо маю зараз довгі нігти і виходить не буде зручно.А от вологий спонж впорався дуже швидко з нанесенням .Тон на перший погляд не схожий по текстурі на легкий,але на шкірі покриття і справді доволі легке.Шар можна зробити плотніше або додаткого нанести в певні зони.Аж от все нанесевши я помітила,що він окислюється,нащастя на моему тоні шкіри зараз це окиснення відтінку виглядає нормально,не сильно яскраво виражено,але у дівчат ,які беруть найсвітліший відтінок і мають світлий відтінок шкіри-можуть бути проблеми з відтінком.

Перекриття мені цей тон дав нормальне,тон шкіри вирівнявся,але не було відчуття,що на шкірі щось взагалі нанесено.

Залишаю фото спеціально зроблене на вулиці на сонці після годин 4 після нанесення тону.

Залишу вам поближче фото мого відтінку.

Щодо висновку,я проносила тон на обличчі з 12 години дня.Він доволі непогано пережив спеку і навіть шопінг.Він залишав сліди на телефоні,але не сильні,можливо це через те,зо я не наносила пудру.Блищав він на мені як будь який звичайний заоложуючий тон,так як моя шкіра влітку схильна до жирності,для мене це звичне діло.

Протримався він нормально,мені сподобався фініш га обличчі в відразу після нанесення і після годин носіння.

Звтчайно остаточне враження я сформую після певного періоду використанння,але перше враження сформувалося в мене непогане про цей тон.Я би не сказала,що він ідеально підходить моїй шкірі,але могло бути гірше.Подивимося далі,як у мене з ним складуться стосунки😉