YuliHrytskoff

Гель для душу "Від маківки до п'яточок. Інтенсивне зволоження" Dove Baby Rich Moisture Washing Gel

Гель для душу "Від маківки до п'яточок. Інтенсивне зволоження" Dove Baby Rich Moisture Washing Gel

Купуючи засоби доглядової косметики для дітей, завжди хочеться отримати не тільки якісний, але і абсолютно безпечний, з максимально натуральним складом, продукт!

Продукцію бренду Dove я дуже люблю та регулярно купую, а коли побачила серед асортименту Мейкапу гель-шампунь для дітей Baby Rich Moisture Washing Gel For Body And Hair від бренду Dove, вирішила купити. А які враження у мене склалися від зазначеного засобу, розповім у даному відгуку.

Гель для душу "Від маківки до п'яточок. Інтенсивне зволоження" Dove Baby Rich Moisture Washing Gel

дуже симпатичне та миловидне! Засіб розфасований у якісний непрозорий пластиковий флакон білого кольору з бірюзовим дозатором та такого ж кольору написами на лицьовій стороні флакончика.

Як на мене, дизайн флакона дуже стильний! Як, втім, і оформлення інших засобів цього бренду.
На обороті флакона - інформаційна етикетка зі стандартними відомостями про засіб від виробника.

Дуже зручним є те, що флакон оснащений помпою-дозатормом. Все ж таки, флакон засобу досить великий і було б вкрай незручно його щоразу брати в руки, щоб вилити на долоню краплю засобу, та ще й при цьому, тримаючи дитину.
Дозатор широкий і зручний, трохи тугий, але не критично. Не заїдає, має блокування.

Об'єм засобу - 400 мл.

Склад - це однозначно найважливіше в засобах косметики для дітей! Він має бути максимально натуральним і абсолютно безпечним! Але, на жаль, мій улюблений Dove у плані складу цього засобу дуже розчарував! І зараз поясню чому. Серед інгредієнтів я побачила такі компоненти, як поліакрилат (токсичний синтетичний емульгатор), феноксиетанол (консервант) та ще кілька не менш агресивних стабілізаторів та консервантів. Ну як такі компоненти можуть бути в дитячій косметиці, тим більше призначеної для діток від трьох років??? Як на мене, то корисні компоненти (наприклад, гліцерин, бетаїн), дбайливо додані виробником до складу засобу, втрачають уже всякий сенс...

Консистенція засобу кремово-гелеподібна, дуже густа.

Оскільки засіб має дуже хороше піноутворення, то розхід виходить просто мінімальним!


Колір засобу напівпрозорий молочний.

Запах цього гель-шампуню - це другий момент (крім складу), який мене розчарував у цьому засобі! Звичайно, запахи - це дуже індивідуально, але коли мова заходить про дитячу косметику, то віддушка доглядового засобу повинна бути максимально нейтральною і ненав'язливою! А ось у засобу Dove Baby аромат дуже яскравий, насичений, я навіть не побоюсь цього слова – концентрований! Складно описати, чим саме пахне цей засіб... мені трохи нагадує чоловічу доглядову косметику. Погодьтеся, це більш ніж дивно, коли дитяча косметика має такий аромат... При чому, запах дуже стійкий, на волоссі відчувається кілька днів, а ось зі шкіри зникає, звичайно, значно швидше - до години.


Піниться засіб, як я вже зауважила вище, досить сильно, але змивається, на диво - дуже-дуже швидко, зовсім не залишаючи неприємної мильної плівки.

Ми використовуємо цей засіб двома способами:

1) як шампунь - гель добре промиває волосся, не сплутує його і не сушить. Волосся після миття м'яке і дуже приємне на дотик. Лупи або свербежу при використанні засобу таким чином у дитини жодного разу не виникло.

2) як гель для купання – засіб чудово очищає шкіру від забруднень, зовсім не пересушуючи та не подразнюючи її. Відчуття стягнутості не викликає. Також миємо даним засобом ручки протягом дня та після прогулянки на вулиці.

На подив, незважаючи на не дуже приємний склад, засіб не викликав ні алергії, ні подразнення, ні свербежу, ні висипів незалежно від способу його використання, хоч у дитини і дуже чутлива шкіра, схильна до атопії.

хочеться сказати, що Гель-шампунь для дітей Dove Baby Rich Moisture Washing Gel для Body And Hair - досить спірний засіб! З одного боку, він дуже добре очищає волосся та шкіру від забруднень, не сушить і не викликає подразнення; добре піниться і дуже швидко змивається; густий та максимально економно витрачається; але, з іншого боку, у складі токсичні синтетичні консерванти, емульгатори, стабілізатори, а також занадто насичений концентрований запах, чого взагалі не повинно бути в дитячій доглядовій косметиці! Якщо закрити очі на зазначені мінуси, то засіб хочеться порекомендувати, але не дуже наполегливо... У всякому разі, я купівлю більше повторювати однозначно не буду!