wowmom

Майже ідеальна пудра, з не ідеальним складом

Привіт, красуні!

Я завжди дивувалася, чому пудра Pupa Silky Baked Powder настільки популярна? Одна моя хороша подруга користується нею і тільки нею вже багато років, і жодні альтернативи навіть не розглядає.

Хоча чому дивуватися, якщо ти вже знайшов свій ідеал, навіщо шукати щось краще...

Я також сподівалася, що стану фанаткою цієї пудри, і ...вона мені справді сподобалась.

Але, кохання на все життя не сталося.

Упаковка досить впізнавана, адже, мені здається, вже років двадцять дизайн не міняється.

Вона виконана з добротного пластику, та має дзеркальце. Єдине, якщо носити пудру в сумочці, надпис швидко старається, а кришка може поцарапатись.

В лінійці, перший віддінок - не найсвітліший, майте на увазі. Так, він нейтральний, бежевий, підійде більшості дівчатам, та якщо ви Білосніжка, можете звернути увагу на віддінок 5.

Пудра має приємну запечену текстуру, та шовковисту формулу. Напевно, цим і пояснюється така популярність.

Нє, я розумію, що пудра випускається вже дуже багато років, і формула за цей час не мінялася, та, чесно кажучи, це атас для проблемної шкіри.

Можна пробачити тальк на першому місті (може і не смертельно), а от мінеральна олія на другому - може викликати забиті пори та висипання.

Особливо, якщо у вас чутлива шкіра, яка реагує на всіляку "бяку".

Звичайно, це все індивідуально, і пудра не наробила біди з моїм обличчям, та все одно на душі якось не спокійно.

Але пудра чудово виконує свою роботу. Її можна навіть використовувати в якості тону, бо перекриває вона почервоніння, як бачите, гарно.

Також вона фіксує макіяж, і візуально блюрить обличчя.

В принципі, чого ще треба?

Не сушить, пушок на обличчі не підкреслює, сгладжує пори.

Великий жирний мінус за склад, а так, в цілому, це класна пудра.

Дякую за увагу 😘