alena.rosee

Safi Маркер Тінт для брів 🖤

Те що там продається мейкап, я звісно знала , бо часто буваю в цьому магазині , бо там такий асортимент всього для дому і тварин, що важко вийти без покупки, також нещодавно там були цікаві тонікі по знижкам. Але стенд з мейкапом був завжди хаосний. Донедавна ... зараз все класно та охайно , по секціям і призначенню товару.

Багато що зацікавило , але звісно зупиняла думка що в мене повно якісной декоративки, але цікавість є цікавість. 😁

І я взяла два маркера для брів.

Спочатку навіть не побачила що то різні відтінки , вже потім звернула увагу , що існує 3 відтінки. В мене 1 і 2. Але завтра схожу за 3 🤣

Тінт був запечатан в слюду, супер , це значить що до мене ці продукти ніхто не відкривав )

На маркері є склад , виробник , все як треба.

Аплікатор зручний, можна малювати і товсті лінії, і тоненькі , як волоски.

Відтінки трохи відрізняються , але обидва теплі , а ось 3 намальован чорним чи сірим , то ж він по ідеї буде з холодним підтоном.

Стійкість на шкірі як тінт, водою не змивається , тільки демакіяж-засобом .

Подібні маркери я бачила у Ейвон, наче у Ріммель чи Пупа , не памятаю, але ціна їх була десь 250-300 грн.

Тут ціна смішна - 9 грн. Навіть дивно що за 9 грн можна придбати щось для макіяжу , навіть якщо цей маркер закінчиться швидко , то ніякої шкоди немає, можна придбати ще😁

наче 9 грн то акційна ціна , повна 39 -49 чи щось таке)

Завтра знову схожу подивлюсь що там ще э цікавого 🛍️😋😁