Тінт для брів 🤎
Це було для мене щось нове 🤔
Deborah 24Ore BrowTint йшов мені у подарунок і для мене такого роду засіб був в новинку.
Про тінти я мала інше уявлення, ще і аплікатор незвичний для нанесення. Флакончик прийшов без щіточки для брів, але нічого, маю свою))
Колір у мене 03.
Флакончик доволі маленький, але так, як я використовую цей тінт, мені вистачить надовго.
Ну довго я думала, як же його правильно наносити, щоб був гарний ефект. Я люблю натуральні брови, а в ютубі знайшла саме про цей продукт відео, як дівчина наносила все повністю, розчісувала і краса. Для мене ж це було б надто темно.
Запах у тінта косметичний, звичайний, як у більшості гелів для брів.
Тінт рідкий, просто взяти і нанести буде замало – обов'язково потрібно розтушувати. Одразу коли нанести він ще буде рідкий на бровах, а через 30 секунд підсохне, згодом засохне і буде триматись досить не погано.
Виробник обіцяє чіткість, як після ламінування, але нижче побачите, як відбувається розтушовування і це точно не такий ефект. Та й для такого блиску та еластичності брів, хочеться вкласти зверху гелем.
Стійкість звичайна, як і у олівців для брів. Трішки може потекти. До речі, брівки із цим засобом стають твердішими, тому можуть падати з часом.
Процес
На фото буде процес нанесення тінту та у кінці результат.
Повторюсь, що люблю натуральний ефект, тому тінту наношу не багато, посередині брови і розтушовую на всю брову, таке нанесення мені найбільше підходить.
Після розтушовування можете побачити, що тінт трішки зафарбовує шкіру круг брів і потрібно підтерти. Але з часом всерівно буде по трохи осипатись і сходити колір.
Можливо, я роблю і щось не так😅 Але такий тип нанесення мені найзручніший)
У кінці можна побачити результат – пігментовані волосинки брів та шкіра під ними.
Як висновок, ну цікавий досвід, якщо врахувати, що тінт прийшов у подарунок, але коли побачила ціну на сайті то трохи була в шоці, засіб не ва ртує стільки.
Тінт доволі посередній, якщо навчитись добре наносити то буде гарно. Але якщо брати до уваги стійкість та ефект від тінта, можна знайти набагато дешевші засоби і навіть кращі.
Коментарі (0)