krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт-привіт!💕

Вже деякий час тестую продукти з боксу від makeup і вже про кожен продукт склала враження, тому готова поділитися з Вами)

Дуже дякую команді makeup за можливість тестувати класні продукти.

Почати хочу з продукту який мені завжди подобається тестувати найбільше - туш для вій від Max Factor.

Ціна: 320 грн.

Обʼєм: 7ml.

Пакування: сріблястий флакон з золотим накінечником, виглядає симпатично.

Щіточка: силіконова, має поворотний механізм щіточки, повертаючи наконечник щіточка зі звичайної силіконової ніби скручується в спіраль.

Особисто мені зручно наносити тільки в прямому варіанті щіточки, спіральна для моїх вій не зручна.

Текстура: вона не рідка, як це часто буває з новими тушами, їй не потрібен час щоб трішки підсохнути. На вії лягає взагалі без проблем, дуже легко нашаровується, не створюючи комочків або ефекту «павукових лап». Вії туш не склеює, а навпаки розділяє, трішечки подовжує, виглядає все доволі акуратно.

По стійкості, така ситуація: на верхніх вія туш тримається ідеально, втримала жахливу спеку, не відбивалась і не текла, а от з нижніми все гірше, трішки скочується.

Також хочу відзначити що туш за даними виробника, пройшла офтальмологічні випробування та підходить для людей з чутливими очима та тих, хто носить контактні лінзи.

Bourjois Velvet The Pencil Lipstick

Наступний продукт в нашому боксику це помада-олівець для губ від Bourjois.

Відтінок: 02 - Amou Rose. Бачила, що на деяких фото він здається холодно-рожевим, але на моїх губах він з теплим півтоном.

Ціна: 200 грн.

Обʼєм: 1.8g.

Пакування: виконаного в форматі пластикового олівця із ковпачком.

Ковпачок не злітає, помада закривається герметично. Олівець механічний, грифель легко оновлюється прокручуванням стику.

Текстура у помади дуже ніжна. Наноситься на губи комфортно, м'яко. Губи помада не сушить і не стягує навіть через кілька годин після нанесення.

Я наносила помаду в один шар, цього достатньо, щоб отримати яскравий, гарний відтінок. Під час носки помада не скочується, не підкреслює тріщини на губах, в куточках не забивається.

Що по стійкості? Якщо випити каву/чай з цукерочкою - помада залишиться по контору і зітреться трішки по центру губ. А вже більш суттєвий перекус помада не витримає.

Далі в нас на черзі сироватка для обличчя.

Ціна: 520 грн.

Обʼєм: 30ml.

Пакування: картонна коробочка золотистого кольору в середині якої знаходиться скляний флакончик. Все виглядає дуже симпатично та якісно.

Аромат: дуже інтенсивний, нагадує квіткові парфуми.

Текстура: прозора гелева з вкрапленням маленьких золотистих шариків, які по задумці мають надавати шкірі сяйво.

Виробник заявляє, що сироватка для обличчя Miracle Pure має зволожувати та освітлювати шкіру обличчя. Формула з вітаміном С, ніацинамідом та гіалуроновою кислотою має підвищувати еластичність шкіри, надаючи їй здорового вигляду та сяючого сяйва.

Мої враження: сироватка дійсно гарно зволожує обличчя, мені дуже сподобалось наносити зверху тональний, він лягає рівненько та зовсім не підкреслює сухі ділянки шкіри. Плюс в мене є один консилер від Revolution, який трішки забивається в мімічні зморшки навколо очей через свою плотну текстуру, спробувала нанести його на цю сировотку, з нею все виглядає значно краще. Про ефект освітлення сказати нічого не можу, оскільки щоб він зʼявився потрібно тестувати засіб довшу кількість часу.

Наступний продукт, який у нас на черзі це Пилинг-скатка для рук и ног с AHA-кислотами, гидролатом розы и экстрактом граната.

Ціна: 150 грн.

Обʼєм: 200ml.

Аромат: приємний, дійсно відчувається роза.

Консистенція: рідка, гелеподібна.

Спосіб використання: нанесіть пілінг-скатку на чисту шкіру рук/ніг, помасажуйте інтенсивними круговими рухами кілька хвилин, поки засіб повністю не скачається. Змийте водою.

Результат та враження: вибачте, за не естетичні фото, але дуже хочеться наглядно показати як пілін справляється зі своєю задачею. Це в мене залишилися сліди від мозолів після не зручних босоніжок. Пілінг з першого разу все чудово прибрав. Але з більш якимись серйозними проблемами він не впорається, в нього легка дія: прибирає ороговілий шар, надає пом'якшувальну дію, надає їй гладкості, шовковистості та доглянутого вигляду.

Наступний продукт - Антиперспірант "Захист і комфорт 24 години".

Ціна: 300 грн.

Обʼєм: 50 ml.

Пакування: білий флакон, звичайний такий як у всіх подібних засобів. Додатково був запакований в захисну плівку. Сам антиперспірант в роликовому форматі. Сама кулька зручного розміру. Легко ковзає, розподіляє засіб у достатній кількості.

Аромат: дуже приємний, свіжий та ніжний при цьому. Віддушка не інтенсивна, запах парфуму не перебиває.

Дезодорант призначений для чутливої ​​шкіри. Підходить до застосування після гоління.

Мої враження: защищает и от пота, и о запаха, на цілий день цілком вистачає. Не викликав подразнення шкіри, неприємних відчуттів, печіння, шкіру не сушить. На одязі білих розводів не залишає. Сохне досить швидко, з піднятими руками ходити не доводиться.

Пробники від Derma E.

Загалом тут шість пробників, шести різних засобів.

Деякі протестувала я, а деякі не підходять мені по типу шкіри тому їх тестувала моя мама.

Давайте більш детально про кожний.

Перший набір в нас складається з відлущувального скрабу для відновлення тургору шкіри — Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, 10 мл та Антивіковий засіб для відновлення шкіри — Derma E Crepey Skin Repair Treatment, 10мл. Ці засоби тестувала мама, тому пишу все з її слів.

Скраб дуже легкої консистенції. Він при нанесенні почав поколювати шкіру, та відразу виникли почервоніння. Тому відразу змила та більше наносити не резикнула.

Засіб для відновлення шкіри по відчуттям як звичайний живильний крем, він помʼякшує шкіру і на цьому впринципі все.

Набір пробників
Derma E Skin Restore Set

Складається набір з інноваційного відновлювлюючого крему Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Moisturizer (пробник), 1.5 г, зволожуюча сироватка від глибоких зморшок Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Serum (пробник), 1.5 г.

Ці засоби також тестувала мама. Тому передаю її враження. Крем густої текстури, його потрібно наносити швидко, на шкірі він відразу схватується. Має трішки специфічний запах. Залишає на шкірі липкий шар та не дуже приємно відчувається, хочеться змити його з обличчя.

Сироватка сподобалась більше, текстура легка, бежевого кольору, запах майже відсутній, нейтрально косметичний. Вбирається в шкіру одразу, зволожує, не приємних відчутів не викликала. Шкіра після неї зволожена, немає стянутості.

Далі в нас набір пробників який складається з зволожувального ультра-ліфтингу з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом та сливою какаду для пружності шкіри - Derma E Firming DMAE Moisturizer, 1.5ml та Концентрованої ультра-ліфтинг сироватки з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом і DM
Concentrated Serum, 1.5ml.

Обидва пробники тестувала я. Особливої якоїсь дії на шкіру від ліфтингу я не помітила, що наносила засіб, що книжку читала)

А от сироватка виявилась дуже приємною, швидко вбирається в шкіру, помʼякшила її, шкіра відразу стала виглядати візуально краще, має трішки матуючий ефект. Тому мені сподобалась.