YuliHrytskoff

DISCOVERY SET by FCP– продовжую знайомство з ароматами FANTASY COMMUNITY PERFUMES

DISCOVERY SET by FCP– продовжую знайомство з ароматами FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Нещодавно в одному зі своїх дописів (https://club.makeup.com.ua/post/13725/) я розповідала про духи SPICY CHERRY SHIKE від нового (на території України) американського бренду нішевої парфумерії Fantasy Community Perfumes (FCP). Аромат мені дуже сподобався - він оригінальний, цікавий та надзвичайно стійкий! Тож зупинитися на одному ароматі я не зуміла і вирішила продовжити своє знайомство з парфумерією вказаного бренду. Звичайно, без попереднього затесту купувати повноформатні флакони духів дещо ризиковано і я вирішила розпочати із пробників. На такий випадок у FCP передбачено наявність DISCOVERY SET – спеціального набору пробників в індивідуальному пакуванні. В набір входить п’ять пробничків, які ви обираєте самостійно за своїм смаком та вподобаннями, вивчивши піраміду нот та опис парфумів на сайті дистриб’ютора, або ж після консультації з менеджером, який більш детально розповість про аромати та допоможе підібрати необхідний саме вам. Окрім Діскавері Сету, я також взяла ще один окремий пробничок, оскільки мене зацікавило по нотах 6 ароматів, а в сет входить тільки 5 одиниць.

А тепер більш детально про сам Discovery Set.

DISCOVERY SET by FCP– продовжую знайомство з ароматами FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Discovery Set приїхав до мене упакованим в чорний бандерольний пакетик із логотипом бренду, який захищає продукцію, що міститься в ньому, від випадкового пошкодження під час транспортування.

Сам Сет являє собою елегантну брендовану коробочку, всередині якої в окремих відділеннях знаходяться пробники. Пробники міцно закріплені на чорній оксамитовій підставці, не випадають із кріплень, що забезпечує їх збереження та унеможливлює пошкодження. Всього в Сеті міститься 5 пробників, які ви обираєте самостійно.

Окремої уваги заслуговують самі пробники – елегантні, виготовлені зі скла флакончики, оснащені розпилювачем. На кожен пробничок фарбою нанесено назву парфуму.

Розпилювач працює добре, подає парфум дрібнодисперсною хмаринкою, що дозволяє контролювати дозування духів.

Об’єм пробника – 2 мл – цілком достатньо, щоб відчути розкриття аромату, його властивості та зрозуміти, підходить вам аромат чи ні. Такий пробничок не соромно дістати з сумочки, щоб поновити аромат на протязі дня, навпаки – привертає увагу!) Принаймні у мене всі питають, а що це там у мене таке красиве і ароматне)

Загалом, задумка щодо оформлення Сету мені дуже сподобалась! Він вишуканий, стильний і практичний! А дизайн самих пробників – просто на висоті! Приємно ж і самому користуватись, і подарунком буде чудовим!

Окремий пробник, що я замовила разом із Сетом – має такий же дизайн, як і інші пробники, що містяться в Discovery Set, але приїхав упакованим в індивідуальну упаковку у вигляді листівки.

А тепер хочу коротенько пройтись по кожному аромату, що я обрала.

Згідно з описом на сайті бренду, піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: Жасмин, Травнева троянда, Османтус.

Середні ноти: Молоко, Нарцис, Тубероза, Персиковий джем.

Базові ноти: Амбра, Кедр.

Сімейство ароматів: Амброві, Деревні, Квіткові.

Стать: Жіночий.

Перше розпилення – і я в старовинному трояндовому саду! Ніжний, бархатистий аромат трояндових пелюсток сорту «панська ружа» (мій улюблений сорт, з нього варять варення) плавно збагачується соковитими, злегка перестиглими медовими абрикосами… В переливах – трішки туберози та нарцис. А за кілька хвилин аромат набуває солодко-молочних нот вершкових ірисок – надзвичайно красиве звучання!

MAD JAM – це ідеальне поєднання квітково-фруктових нот в ніжному вершково-молочному обрамленні! Аромат смачний, густий, тягучий, але не важкий! Солоденький і бархатистий! Одночасно грайливий і чуттєво-жіночний. Доречний скрізь і всюди!

Я розпочала з даного аромату не випадково, адже він мені сподобався найбільше з усього Сету і, можливо, придбаю його собі в колекцію!

Піраміда:

Верхні ноти: Кардамон

Середні ноти: Кориця, Мускатний горіх

Базові ноти: Кава

Сімейство ароматів: Пряні, Фужерні

Стать: Унісекс

О, це справжнє царство кави та спецій! Стартує аромат пряними спецієвими нотами кардамону, які плавно переходять у чорну, міцну каву з дрібкою кориці. А далі – ладан – густий, димний, дещо бальзамічний… Даної ноти в описі піраміди аромату виробником немає, тому я підозрюю, що це лише моє ольфакторне сприйняття, але звучання ладану для мене надзвичайно реалістичне! І тільки повністю «всівшись» на шкірі, аромат починає згладжуватися і набувати м’якості та легкої солодинки.

От все в цьому ароматі є – і спецієва гострота, і ніжна солодкість, і димна бальзамічність…

Cola Honey Shakе – дуже красивий і цікавий аромат! Огортаючий, мінливий, з цікавою грою та переливами нот! Для мене – дещо містичний, загадковий, окутаний таємницею, яку хочеться розгадати, вдихаючи аромат знову і знов…

Заявлені виробником ноти аромату:

Верхні ноти: Квітка апельсина, Оксамит, Бергамот, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Фіалка, Цикламен.

Базові ноти: Амбра, Ветивер, Вірджинський кедр, Мускус

Сімейство ароматів: Східні, Деревні, Солодкі

Стать: Унісекс

Ще один мій фаворит!

Із флакону аромат виривається цитрусами! Освіжаючими, соковитими і зовсім трішки – терпкістю бергамоту. Далі – ніжні білоквіткові ноти, трішки смородини та тонкий, делікатний цикламен. А в базі – кедр та ніжний, квітковий мускус.

При всій різноманітності та багатогранності нот, аромат для мене дуже гармонічний, суцільний, він настільки ладно скроєний, що мені доволі важко виділити в ньому окремі ноти… Це дбайливо поєднані між собою квіткова ніжність, легка фруктова солодкість та цитрусова свіжість в обрамленні делікатного квіткового мускусу.

Для мене цей аромат чистий, освіжаючий, прохолодний – як злива у спекотний день! Кришталевий, тонкий і дуже витончений…

Класичний унісекс – красиво розкриватиметься як на жіночій, так і на чоловічій шкірі.

Верхні ноти: Ром, Чорний шоколад, Цукрова тростина.

Середні ноти: Кава, Карамель, Мигдаль.

Базові ноти: Геліотроп, Сандал.

Сімейство ароматів: Східні, Гурманські

Стать: Унісекс

Алкоголь. Дорогий, дорослий, чоловічий… Витриманий ром у дубовій бочці… І кава – чорна, міцна, ароматна. Приправлена дрібкою мигдалю та щедро – тростинним цукром. А далі – тягуча, розплавлена карамель. По мірі розкриття аромат стає все солодшим і солодшим, набуваючи шоколадних ноток, які ніжно відтіняються дещо деревним сандалом, який в базі дає вершково-карамельний шлейф.

Загалом, El Diablo – це правильний гурманський аромат, який, незважаючи на свою солодкість, не позбавлений глибини та вишуканості! Він дуже багатий, з норовливим та дещо зухвалим характером! Для сміливих, впевнених і яскравих особистостей…

Унісекс, який тісно межує з чоловічою парфумерією.

Верхні ноти: Апельсин, Манго, Фіалка.

Середні ноти: Франжипані, Іланг-іланг, Квітка манго.

Базові ноти: Гвоздика, Червоне вино, Мускус, Цивета.

Сімейство ароматів: Фруктові, Цитрусові

Стать: Унісекс

Чесно кажучи, я вирішила замовити даний аромат відразу, як тільки прочитала його назву, очікуючи легенький фруктово-тропічний мікс, який так доречний влітку. Але особливістю нішевої парфумерії є те, що часто розкриття та звучання аромату є не зовсім таким, як ми можемо собі уявити, прочитавши піраміду нот. Що у мене й сталося із духами Mango Milk Shake, адже він далеко не такий простий, як може здатися на перший погляд!

Звучання аромату розпочинається дуже приємно – із тропічних нот солоденької, трішки переспілої м’якоті манго. Але верхні ноти злітають дуже швидко, відразу ж після першого розпилення, і в аромат напористо та впевнено починають вриватися ноти мангової шкіри… зі смолистим післясмаком, важкі та дещо монотонні. А далі – квіти - яскраві та білі, насичені, які поступово ховаються за солодкою, трішки пудровою базою. З часом аромат м’якшає, стає легшим і ніжно-солоденьким, з молочною ніжністю…

Аромат цікавий, теплий, як кокон – огортає невидимим шлейфом… Дорослий, зрілий, але не ретро…Красивий і неординарний, ні на що не схожий і самобутній! Вартий уваги, але знайомство краще розпочинати з пробника)

Верхні ноти: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик.

Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус

Сімейство ароматів: Деревні, Цитрусові

Стать: Унісекс

Confetteria – це аромат із сильним, дуже виразним мускусним акордом. Він мускусом починається і мускусом закінчується. Але спершу – це ніжний та делікатний мускус в обрамленні зацукрованих квітів та цитрусових фруктів. Трішки жасмину і більш виразно – магнолія… Ось вже проявляється соковитий та солодкий персик, але також огорнутий білоквітковими нотами. Але з розкриттям «нот серця» парфуму мускус стає все виразнішим, набуває впевненого, напористого анімалістичного звучання. І тільки в базі – ваніль і пачулі, які пом’якшують гостре звучання квітково-мускусних нот, надаючи аромату молочно-вершкового шлейфу…

хочеться сказати, що DISCOVERY SET від FANTASY COMMUNITY PERFUMES – це прекрасна можливість більш тісно познайомитись з ароматами бренду, відчути звучання та розкриття нот, оцінити стійкість та якість парфумів і підібрати для себе той найкращий, який буде прямо в саме ❤❤❤