Blondie_rs

Ідеальний нюд від Juvia's Place? The Taupes

Ідеальний нюд від Juvia's Place? The Taupes

Привітики! Щось я почала переривати свої палетки та згадала за свою колись улюблену. Бренд Джувіас викликав моє зацікавлення ще у 2020 році, тож я не могла не поповнити свою колекцію їх продуктами. Також я ще дуже хотіла спробувати помади чи тональні , але можливість не підвернулась.

Коли я придбала свою першу палетку – бренд скоріш знаходився на вершині своєї популярності. Зараз я зустрічаю їх дедалі рідше, оскільки ринок поповнило ще дуже багато цікавинок. Але я по старинці все ж хочу поділитись досвідом користування цією красунею. В мене ще була 9-ка, але багато кольорів дублювалось і я вирішила з нею попрощатись, замінивши на Бʼюті Бей.

Як мені про неї розповідала подруга... "Ой, так це ж сама геніальність! Такі кремові формули, а блискучки то!" В цієї серії палеток на 6 рефілів, які були відносно дорожчими, були надзвичайно гарні ще фіолетові та рожеві. Але на кожен день я звичайно ж люблю нюд. Можливо, подруга захоплювалась тими кольоровими, проте сильного захвату від цієї я не отримала.

Відтінки, як ви бачите - стримані. Є 3 матових (сірий з легким шиммером, два коричневих, які віддають в рижинку) та 3 шиммерних, один з яких має доволі широкий спектр сяяння. Стриманий золотистий мені надзвичайно подобається, а бронзовий - це взагалі окрема любов.

Щодо текстур: якщо порівнювати з моїми початковими палетками, звичайно Джувіас була фантастикою. Я би десь поставила Джувіас поруч із Колорпоп (як і в ціновій категорії, до речі), оскільки в них доволі схожі та однаково нестабільні формули 🌚 Ось цей красивенький темно-сірий шиммер затерся після 2-3 використання і також ниє, просить та благає, щоб я крапнула на нього дюралайну (як я це роблю з пастельною палеткою від Худи, де один рефіл просто пустеля без шансів). Але ж я така лінива діставати той дюралайн... Що просто перестала рука тянутись до всієї палетки. Детальніше розповім про відтінки під свотчами нижче :)

Почну з приємного - вони дуже легко тушуються та не ставлять плям, хіба якщо старатись. Блискучки мають пудрово-кремову текстуру, схожу на Колорпоп. А тепер пройдемось по кольорам. Сірий матовий - доволі сухий, має вкраплення шиммеру. Холодний відтінок, дуже круто виглядає в макіяжах, але по своїй сухості трішки важче в роботі для виведення ідеальної тушовки. В палетці не передбачено транзитних кольорів, а я через свою порцелянну натуру маю проблемні відносини чи не з кожною нюдовою палітрою. Так тому що мені все жовтить. А з другої сторони коли надто холодний відтінок - мені також не подобається ("... чи то чого мені було"). Темніший матовий коричневий надто світлий для затемнення зовнішнього куточку. Світліший коричневий - занадто темний для транзитного кольору та виведення форми. Але в моно-виконанні цілком пристойні, якщо не враховувати їх схильність до теплоти.

Два шиммери - у золотому та бронзовому відтінках - чудово показують себе як в теорії, так і на практиці. Пудрова текстура з легким кремовим домішком робить їх еластичними та на диво - стійкими. Але знову ж таки - мені не зовсім подобаються ці підтони, їх все одно потрібно комбінувати ще з більш темними матовими.

Звичайно ж, зірка цієї палетки - сірий шиммер з легким коричневим підтоном та срібним відливом - трішки не виправдала очікувань. Повторюсь - він затерся після кількох використань і не хоче набиратись ні на кисть, ні на пальчик. Це дуже сумно, адже в такому випадку слід або крапати дюралайн, або ж зішкрябувати верхній затертий шар. На повіці виглядає ефектно.

Придумати ще якісь макіяжі окрім скучних монотонних та теплих - не змогла. Можна було б погратись із підводками та олівчиками, або як я це зробила на першому фото - пізніше в looks розповім, що я таке красиве блискуче зробила. Але чомусь дедалі рідше тянеться рука саме до цієї ... красуні. Так, нею легко працювати. Так, в неї базові кольори. Але я раптом зрозуміла, що вона якась нудна та несамостійна. Хочеться більш відчутної градації в коричневих та більш цікавого поєднання для сірого. У Phisicians Formula комбо з сіро-коричневою гамою получилась набагато вдалішою (посилання на допис туть https://club.makeup.com.ua/post/7915/), при чому з 4 матовими кольорами.

Тому, я вважаю, дана палетка підійде для більш смуглявих, а не таких білосніжок як я. Якість задовільна, в своїй ціновій категорії цілком пристойний варіант. Але я б тепер дивилась на більш яскраві варіанти.