Cosmetic revision

Les Bois – Французька натуральна косметика

Les Bois – Французька натуральна косметика
Les Bois – Французька натуральна косметика

Les Bois – бренд натуральної доглядової косметики, який надихається красою французького лісу та використовує його дари для створення своїх продуктів. Вся продукція Les Bois виготовляється у Франції з використанням природних активних компонентів, що гарантує чіткий контроль усіх процесів та етапів виробництва. Мета компанії — запропонувати не тільки жінкам, а й чоловікам спрощену процедуру догляду з мінімальною кількістю кроків та максимальною ефективністю. Les Boisрозробили та випробували надзвичайно концентровані формули для зручного нанесення та пришвидшення процедури застосування, з такими ж перевагами, як і традиційний догляд.

Також піклування про довкілля, одна з філософій бренду, тому окрім натурального складу Les Bois використовують повністю екологічне пакування. Все паперове пакування сертифіковане FSC 100% (100% перероблений папір і 100% придатний для вторинної переробки), крім того, друкарські фарби та лаки рослинні та біологічно розкладаються.

Відтер і в Україні можна спробувати лімітовану колекцію Les Bois, до якої входять багатофункціональні, ефективні та екологічно свідомі косметичні продукти.

Антивікова сироватка для обличчя з екстрактом морської соснової кори та едельвейсу

Натуральна формула збагачена пептидами та колагеном для підвищення міцності, еластичності та оновлення клітин шкіри. Глибоко діє проти мімічних зморшок, омолоджує та має антиоксидантну дію.

Універсальна сироватка для обличчя з екстрактом кори білої верби та кропиви

Забезпечує захист шкіри від дії навколишнього середовища та зберігає її здоров’я і красу. Гіалуронова кислота дарує глибоке зволоження, а антиоксидантна дія вітаміну С і кверцетину підсилює здорове сяйво. Екстракт кропиви очищає і регулює вироблення себуму. Екстракт білої верби нормалізує pH баланс і заспокоює шкіру.

Твердий гель для душу з екстрактом кори берези та лляного насіння

Очищає шкіру, захищаючи її від зневоднення, зберігаючи гладкість і еластичність. Детоксикуюча та очищувальна дія екстракту берези збалансована живильною, заспокійливою та регенеруючою дією екстракту лляної олії. Цей продукт ідеальний для щоденного використання, як бонус – просто неймовірний аромат.

Твердий ексфоліант для делікатного очищення шкіри обличчя з рисом камарг та лавровим листом

Насичує шкіру киснем, регулює вироблення себуму. Ексфоліант пом’якшує, живить і захищає, зменшує відчуття стягнутості. М’яко відлущує, без травмування верхніх шарів епідермісу,сприяє оновленню клітин і усуває подразненнята почервоніння.

Твердий шампунь для волосся з екстрактом кори берези та спіруліною

Стимулює шкіру голови та прискорює ріст волосся завдяки спільній дії берези та спіруліни. Активно діє на корені та стимулює вироблення кератину, що зміцнює структуру волосся. Спеціально адаптований для чутливої шкіри голови, шампунь ідеально підходить для щоденного використання. Має відмінні піноутворювальні властивості та приємний аромат.

Універсальне тверде мило для тіла та волосся з екстрактом кори дуба та плюща

Очищає та контролює гідробаланс. Завдяки своїм пом’якшувальним властивостям лляна олія захищає та розгладжує шкіру. Конопляна олія глибоко зволожує, робить волосся м’яким та шовковистим. Ідеальне для щоденного використання.

Корковий контейнер для зберігання мила

Він легкий і водонепроникний, нижню частину зручно використовувати, в якості мильниці. Зберігає всі властивості вашого твердого шампуню або мийного засобу. А ще він буде чудово доповнювати інтер’єр вашої ванної кімнати)