Alina Litva

Шампунь проти лупи (жирна себорея) від KV-1

Шампунь проти лупи (жирна себорея) від KV-1

KV-1 Anti-Aging Beauty - лінійка преміальної косметики для волосся з Іспанії. Лікувально-косметичні продукти від KV-1 розв'язують такі проблеми, як: всі види випадіння волосся, себорея, лупа, свербіж, відновлення пошкодженого волосся, догляд за пофарбованим і освітленим волоссям, догляд для чутливої шкіри голови та багато іншого.

Шампунь діє компексно, містить піроктон-оламін та похідне ундециленової кислоти, які діють на лупу. Він також поєднує регулюючі активні інгредієнти сальної секреції, такі як кератин, багатий цистином та метіоніном, та інші заспокійливі та зволожуючі компоненти, такі як екстракт ромашки та провітамін В5. Містить вівсяні амінокислоти, які очищають м’яко і неагресивно.

Головною моєю проблемою є періодична себорея і відсутність обʼєму. Вагалася між цим шампунем і себорегулюючим 1.1 від DSD, на останній багато неоднозначних відгуків, тому вирішила спробувати цей. Шампунь сульфатний і добре промиває коріння. Ефект від нього я побачила одразу: більш об'ємне волосся, з пролонгованим відчуттям свіжості та чистоти, блискуче і щільне. Мені дуже сподобалися його очищувальні властивості. Попри промивання до скрипу волосся не пересушується.

Для дуже проблемних випадків шампуню буде недостатньо, щоб очистити шкіру голови, потрібне комплексне лікування.