krutoguuz

Мої пусті баночки за цей тиждень

Мої пусті баночки за цей тиждень

Почнемо з тих, які я спробувала вперше:

1. Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50/PA++++ в мене є вже про нього пост (https://club.makeup.com.ua/looks/14156/), але скажу ще кілька слів. Я маю вже немалий досвід користування сонцезахистними кремами і цей явно вартує своєї уваги. На літо він 100 із 10, легкий, швидко поглинається, добре зволожує навіть суху шкіру, не треба новлювати протягом дня в умовах міста.

2. Заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослихLa Roche-Posay Cicaplast Baume B5+, цей пробник лежав в мене досить довго та чекав часу, щоб стати паличкою виручалочкою для шкіри. І ось той день настав, я трішки перестаралася з активами та хотілося більшого та якіснішого зволоження та відновлення шкіри, я згадала про нього. Крутий SOS засіб, не для постійного користування!!! Досить щільна тексутра, але кілька днів відновлення можна з ним пережити і далі насолоджуватися шкірою.

3. Ліпідовідновлювальний очищувальний крем-гель для обличчя та тіла La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+

засіб до якого в мене ну дуже багато запить. Перше це, як може засіб бути призначений для чутливої та сухої шкіри та мати в складі Sodium Laureth Sulfate ПАВ, який буде ще більше сушити???? ЯК?

Текстура непогана, приємно очищує, але при тривалому користуванні шкірному барє'ру буде хана.

Мої пусті баночки за цей тиждень
Мої пусті баночки за цей тиждень
Мої пусті баночки за цей тиждень

4. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% - це вже моя 3 баночка, але вирішила щось міняти в життя своєї шкіри, та замінила його на ось цей засіб (https://club.makeup.com.ua/looks/14219/). Люблю його, але приївся та і + стало з'являтися багато нових брендів та засобів, які хочеться спробувати. Відгуки завжди були про нього і є неоднозначні, але скажу чесно - я його любила всім серцем.

5. Кислотний пілінг для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - це моя 2 баночка. спочатку мені цей засіб здавався крутим по догляду за обличчям. Але потім я переглянула його використання для обличчя та прибрала. І значно краще він себе показує на п'яточках або на ручках. Вони стають такі м'якесенькі та приємні на дотик, якщо є цей засіб, спробуйте, рекомендую! Вже придбала собі нову баночку.

Щось пробували з мого переліку? Діліться враженнями 🥰