wowmom

Оформлюю брови за допомогою маркера Glambee. Чи зручно?

Привіт, красуні!

Чого я тільки не пробувала для оформлення брів: і тіні, і олівці, і помадки, і різні процедури по їх оформленню, та ось маркери якось пройшли повз мене.

Але прекрасна дівчина, під ніком Vikulyk, своїм постом про маркер Glambee, дуже мене зацікавила. Типу, дуже зручно фарбувати + він дуже стійкий. Тому, пройти повз маркеру було вже не варіант.

Glambee, нажаль, продається лише в мережі магазинів Єва, та ви легко знайдете маркер на поличці, завдяки помітному небесно-блакитному кольору.

Тільки будьте уважні, адже в такому ж дизайні у бренду випускаються олівці для брів, та підводки.

Але саме маркер йде в коробці.

Він має тоненький фетровий аплікатор, завдяки якому можна малювати, як окремі волоски, так і заповнювати простір більш графічно. А ще дуже зручно ним робити красивий кінчик.

Єдине, що погано - в палітрі всього два віддінки, і як я розумію вони обидва мають теплий підтон. Я собі обрала найсвітліший віддінок.

Це приємний пшеничний русий віддінок.

Я помітила такий нюанс, що якщо його нанести просто на брови, він виглядає досить нейтрально, але як тільки я наношу прозорий гель для закріплення, колір проявляє теплинку. Хоча, якщо сильно не придивлятись це не кидається в очі.

Як я використовую маркер?

Спочатку беру звичайно щітку для брів, та прочісую волоски у потрібному напрямку.

Потім, там не достатньо густоти, заповнюю пробіли, та додаю інтенсивності на кінці.

І закрплюю прозорим гелем.

Все просто та нічого нового.

Спочатку віддінок виглядає сильно рудим, як я і казала, потім він застигає, і все стає нормально.

Головне, що маркер дуже стійкий, і водою не змивається, навіть якщо потерти руками. А ось міцелярка справляється запросто.

Glambee Brow Microblade - це засіб, який має як плюси, так і мінуси, але те що ним дуже зручно користуватись - факт.

Мені сподобалося, тому буду експериментувати і з іншими засобами з цієї категорії.

Дякую за увагу 😘