Lytvynenko

Скраб для тіла MARÊVE

Скраб для тіла MARÊVE

В певний період MARÊVE просто заполонили мою стрічку і я вирішила, що певні продукти теж хочу спробувати.

Люблю скраби, навіть сама роблю інколи 😅 Використовую частенько, люблю відчуття на шкірі та це є необхідним кроком догляду після електроепіляції.

Цей скраб має шикарні відгуки, колір просто як десертик фруктовий, - вирішила брати його.

Зволоження: достатнє! Шкіра м'яка та приємна на дотик після використання. В міру дає зволоження, влітку не дратує відчуття на тілі, а це найголовніше наразі.

Склад: безпечний за усіма компонентами, окрім одного - наявного антиоксиданта - бутилгидрокситолуола, який запобігає окисленню продукту та подовжує термін зберігання. Тому, куштувати на смак даний скраб - не варто 😅

Аромат: неперевершений! Квітковий і трохи солодкуватий. Хтось писав, що хімозний - я не погоджуюсь. Приємний та стійкий аромат, залишається певний час на шкірі.

Консистенція: ідеальна! В міру суха та в'язка. Шматочки невеликі, абразив неагресивний. Люблю м'яке, делікатне скрабування, адже іноді шкіра не дуже добре реагує на сильну травматизацію покриву.

Хто придивляється на цей бренд - замовляйте сміливо, на сайті зараз суперова акція 1+1=3