wowmom

Моє улюблене комбо для губ, коли хочеться зробити їх більшими

Моє улюблене комбо для губ, коли хочеться зробити їх більшими

Привіт, красуні!

Без сумнівів, помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink стала відкриттям цього року, і я тепер борюся зі своїм великим бажанням, скупити всі віддінки. Звичайно, я зраділа, коли Мейкап оголосив промокод на отримання безкоштовного набору цих чудових помад. Тож, поки всі ми чекаємо на своє замовлення, я вирішила вам показати, своє улюблене поєднання олівця для губ від Glambee та віддінку 35 Checky.

Моє улюблене комбо для губ, коли хочеться зробити їх більшими

Зараз на ринку дуже багато крутих нюдових олівців для губ, та останнім часом, моя рука тягнеться до олівця від Glambee у 202 віддінку. Коли я вперше його спробувала, одразу зрозуміла, яка йому потрібна пара, адже помаду від Мейбелін я купила раніше.

Олівець буквально на пів тону темніший за помаду, і він більш коричневий, але разом, цей дует створює ідеальне поєднання.

Візуально, можна спокійно збільшення губи на 1.5 мм, і ніхто не здогадається, в чому підстава:-)

Обидва продукти досить стійкі, з ними можна їсти і пити, але інтенсивність кольору потроху почне зменшуватись. Та це не критично, адже кольори нюдові, і те, як сходить помада, буде не помітно.

Але, завдяки зволожуючим компонентам, ви забудете, що таке сухість та шелушіння, адже помада відчувається як трохи липкуватий блиск для губ.

З крутою стійкістю, на хвилинку!

Отже, Maybelline Vinyl ink у віддінку 35 Checky та олівець від Glambee у 202 віддінку, поселилися в моїй косметичці ну дууууже на довго!

Дякую за увагу 😘