#testmakeupclub

#testmakeupclub

Впродовж всієї неділі відповідально тестувала засоби які були у боксі 🎁. Нарешті готова поділитися своїми враженнями по кожній позиції. Тож почнемо ⬇️

Опис продукту
Матова помада-олівець Bourjois Velvet The Pencil Lipstick під номером 02 Amou Rose. Запах у цієї "троянди кохання" практично відсутній, текстура гарна. Необхідно використати впродовж 30(!) місяців з моменту відкриття.

Використання та враження
Помада лягає щільно, рівномірно. Дуже зручний формат помади у формі олівця, дозволяє намалювати рівний контур губ швидко та просто. Помада матова, на відміну більшості матових помад не сильно сушить губи. Мені цілком комфортно, і я не відчуваю сухість на губах. У процесі нанесення ніжна, взагалі
одне задоволення. Стійкість у помади на рівні, легкий перекус витримає, але я за звичкою все одно підфарбовую. Якщо у вас французькій сніданок (🥐 та ☕) то взагалі немає за що турбуватися. Змивається міцеляркою, молочком, олійкою без проблем.
Колір як на мене ідеальний, дуже схожий з натуральм кольором моїх губ. Додаю фото, тож для денно-робочого мейку саме те що потрібно👍. Несумнінно продовжу користуватися і вам рекомендую спробувати!

Опис продукту
Колір насичено чорний, щіточка у туші пряма силіконова, також є цікава фіча з цією щіточкою, вона змінює довжину. Необхідно використати впродовж 12 місяців з моменту відкриття.

Використання та враження
У використанні комфортна, дозволяє за два-три проходи щіточкою досягнути бажаного ефекту на віях.Чудова фіча з вибором довжини щіточки, можливо вибрати та підлаштувати під себе. Мені зручніше використовувати коли вона максимально стиснута, але вважаю, що така можливість безперечно плюс, це робить її більш універсальною. А от стійкість не дуже, стала сипатись через 6 годин, на фото повинно бути видно. Підправити не проблема, але це звичайно мінус. Продовжу користуватися з урахуванням цього, але повторно не придбаю.

Опис продукту
Сироватка для обличчя Miracle Pure американського бренду Max Factor, в об'ємі 30 мл, привабливе оформлення, так і кортить спробувати ці перлини. Флакон скляний, тож від сонячних променів слід тримати подалі. Піпетка теж скляна, з м'яким гумовим наконечником - зручна, добре набирає рідину. Сироватка сама густа, не тече і майже не пахне. На використання є 18 місяців з моменту відкриття.

Використання та враження
Сиворотка мені сподобалась. Особливо ці золотисті перлини, вони прям самі розтають під час дотику. З плюсів швидко вбирається, витрата економічна, але фініш липкий, так що закриваю кремом. Крем на ній не скочуються, якихось негативних реакцій на шкірі теж не помітила, не свербить, не пече, все добре.
Якогось надзвичайного ефекту поки що  не помітила, але добре освіжає та є приємні емоції під час нанесення за рахунок перлин. Тижня на мій погляд замало, щоб оцінити такий продукт як сиворотка, адже вони зазвичай мають накопичувальний ефект. Продовжу користування 💯

Опис продукту
Пілінг-скатка представлений у флаконі об'ємом 200 мл. І являє собою дуже рідкий гель розового кольору, з звичайним для такого продукту запахом - кислим, трохи хімозним, десь далеко відчувається троянда. Термін використання 6 місяців.

Використання та враження
Не користувалася подібними засобами до цього, тож було цікаво спробувати. Як виявилося, пілінг-скатка досить хороший спосіб, який допомагає позбавити шкіру від верхніх непотрібних ороговілих частинок та забруднень. Виробник не вказує, як часто потрібно користуватися засобом, але мені за цей час одного разу для рук та двох-для ніг виявилося достатньо, так планую і продовжувати. Застововувала згідно інструкції: тонким шаром на суху шкіру, після -  інтенсивні массажні рухи для того щоб скатати гель. Далі треба все це змити, і шкіра прям "просить" зволожуючого крему.
Як на мене, скатка дає моментальний ефект - шкіра відразу стає дуже гладенькою, м'якою. Очищення хоч і інтенсивне, але делікатне – після процедури немає ніяких почервонінь, лущень та інших проблем.
Вважаю що вийшло чудове знайомство з продуктом, який допомагає дбайливо, ніжно, але дуже ефективно очистити шкіру, зробивши її при цьому м'якшою, бархатистою і здоровою. Рекомендую👌

Опис продукту
Призначений для чутливої ​​шкіри. Підходить для застосування після гоління. Антиперспірант у звичайній пластиковій банці, об'єм 50 мл, зручна невелика кулька, яка видає потрібну порцію засобу, її доречі потрібно небагато. Консистенція не густа, легка, не липка. Термін використання 12 місяців з моменту відкриття.

Використання та враження
У використанні мені сподобався! Дуже комфортна текстура, ніжний аромат,  наприкінці дня він не змінюється та не видає неприємний аромат впродовж дня. Захист від поту безперечно є, але він слабенький для фізичних навантажень - запаху не буде, але від мокрих пахв не спасе. З інших переваг не пересушує шкіру
усуває неприємний запах, не залишає слідів на одязі, робить шкіру м'якою, не містить у складі консерванти та спирту.
Несумнінно продовжу користуватися, та куплю ще 🥰

Опис продукту
3 пари пробників від бренду,  позіционуючого себе як виробника органічної косметики - Derma E:
- Пептидний крем подвійної дії та зволожувальна сироватка від глибоких зморщок;
- Концентрована ультраліфтинг-сироватка та крем з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом і сливою какаду;
- Відлущувальний скраб для відновлення тургору шкіри та антивіковий крем для відновлення шкіри.

Використання та враження
Жоден з пробників мені не сподобався, дуже різкий та неприємний запах у засобів (як запах кремів з радянського союзу, при чому просроченого). Після сиворотки+крем почало пощіпувати обличчя, трохи почервоніло, я змила все це від гріха подалі 🙄 Не знаю, можливо так воно і повинно було бути, але були вкрай неприємні відчуття. Залучила до тестування свою маму, вона теж не була в захваті, довелося теж бігти змивати. Не підійшло, що ж поробиш. Добре що є мініатюри, тож ви теж можете спробувати без шкоди гаманцю. Але я б не радила 😳

На цьому все. Дякую Makup Club за цю можливісь, сподіваюсь, це не останнє моє тестування і редакція буде радувати нас новими челенжами, розіграшами та активностями😉