Strange Love

Maybelline Vinyl Ink: Стійкі помади з глянцевим фінішем

Maybelline Vinyl Ink: Стійкі помади з глянцевим фінішем
Maybelline Vinyl Ink: Стійкі помади з глянцевим фінішем
Maybelline Vinyl Ink: Стійкі помади з глянцевим фінішем

Я спробувала чотири відтінки: 50 Wicked, 20 Coy, 15 Peachy і 10 Lippy. Технічні характеристики у них шикарні: вони неймовірно стійкі, мають ідеальний глянцевий фініш, наче блиски, до того ж пігментовані в рази краще класичний помад.

Це яскравий холднийчервоний відтінок, який ідеально підходить для вечірнього виходу. Він візуально вибілює зуби. Помада легко наноситься і рівномірно розподіляється по губах. Цей відтінок мегапігментований. Один із найкращих!

Це ніжний рожево-сіро-бузковий відтінок. Скажу чесно, що він мені сподобався найменше, адже вживу виглядає надто блідо. Тому мій кольоротип не подружився з 20 Coy. Проте сама по собі має легку текстуру і не відчувається на губах, стійка та пігментована. Білосніжкам раджу спробувати саме цей відтінок.

Це шикарний персиковий відтінок, який освіжає і молодить обличчя. Він - такий теплий нюд без натяку на іржаві тони. Помада має глянцевий фініш і робить губи візуально більш об'ємними. Ідеальний варіант на кожен день.

Це темний коричнево-помаранчевий відтінок, який ідеально підходить для вечірнього літнього макіяжу, особливо на засмаглій шкірі.

Я задоволена Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick. Помада має стійку формулу, зручну текстуру і широкий вибір відтінків, хоч і не всі вони мені підійшли.


Важливо перед нанесенням добре струшувати баночку, лише в цьому випадку фініш вийде глянцевим та без липкості.


Змивати Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick краще за допомогою масляних кремів чи емоліентів.