Елена

Огляд подаруночків від Makeup #testmakeupclub

Огляд подаруночків від Makeup #testmakeupclub

По-перше, хочу подякувати Makeup за таку чудову можливість, протестувати нову продукцію та розширити власні горизонти. Бокс вийшов чудовий! Я з великим задоволенням знайомилася з кожним продуктом. А персональна листівка то в саме серденько )

Отже, почну з початку.

Огляд подаруночків від Makeup #testmakeupclub

Це перший продукт з яким я познайомилась. Я відразу ж пішла дивитися опис на сайті, та детальної інформації там не було. Тому маємо тільки те, що вказано на самому пакуванні. Сироватка з ніацинамідом та вітаміном С

Гелеобразна структура з вкрапленнями золотих кульок. Наноситься піпеткою, та через доволі густу структуру, набирається важкувато. Виробник рекомендує наносити 2-3 краплини. Для мене ідеальним виявилось саме 2. Мені було цікаво, що там з золотими кулями. А нічого ) Вони змішуються з основою, м'яко розчиняючись. Не помітні на шкірі.

А далі починається магія ) По-перше, легко розноситься по шкірі, швидко вбирається. Липкість присутня декілька хвилин, потім зникає. Та це не та липкість, яка заважає. По-друге, моя шкіра прийняла сироватку відразу. Не стягую, не пересушую, зволожує, не обтяжує. Що ще потрібно? Та це ще не все! Після нанесення, через декілька хвилин я відчуваю, наче моя шкіра видихає. Наче вона розслабилася. Розумію, що звучить дивно, а відчувається ще дивніше, але як є )) Кожен раз, коли я її наношу, відчуваю те саме.

Дуже сподобалась,буду користуватися далі.

Далі був антиперспірант, який я ну дуже чекала. Без спирту, делікатний, гіпоалергенний, без консервантів. Казка!

Це кульковий дезодорант з приємним ароматом, який відчувається активно десь перші хвилин 20, після чого зникає. Що мене абсолютно влаштовує. Через те, що не містить спирту, не пересушує шкіру, але після нанесення треба зачекати, поки повністю висохне. Це може зайняти хвилин 7-10. Зі своєю фінкцією справляється добре. Не можу нічого сказати про 24 години, бо так довго його не тустувала, та з ранку до вечірнього душу його вистачає. Нейтралізує неприємний запах, при цьому не блокує роботу потових залоз. Що для мене дуже важливо.

Тепер щодо слідів на одязі. Тут як вийде. На темному одязі, який прилягає до шкіри може залишати сліди. Не прям плями, але що є, то є. Для мене це не є мінусом, бо ця проблема легко вирішується, але зазначити варто.

Антиперспірант сподобався, буду далі користуватися.

Ще один цікавий продукт, з яким трапився ВАУ-ефект.

Виробник нам обіцяє, що засіб делікатно усуває ороговілий шар, надає пом'якшувальну дію, стимулює процеси оновлення шкіри, надає їй гладкості, шовковистості та доглянутого вигляду.

Ох, дівчата, підтверджую. Дієвий засіб. Мені здається, що я з ним навіть схудла ))) Жартую 😉 Але я сама собі нагадала змію в період скидання шкіри. Скатало так, що потім ще хвилин 10 відмивала ванну 🤦🏻‍♀️ На моїх очах шкіра світлішала. З неї стільки сходило... при тому, що за декілька днів до цього я робила звичайний пілінг.

Після процедури шкіра гладенька, наче відполірована. Кремчик після обов'язковий! Єдине що, наносила пілінг на долоні, то з них шкіра теж скаталася, з'явилася чутливість. Та до наступного ранку все минулося.

Доречі, виробник Україна ) Чим дуже мене порадувало.

Буду користуватися далі, ще й мамі дам попробувати 🩷

Ще один фаворит. От справді, що не продукт, то в десяточку.

Я не дуже полюбляю силіконові діточки, признаюся відразу. Але ця працює! Працює на моїх коротких, рідких віях.

Туш яка має свій секретик у вигляді щіточки-трансформері, яка може працювати як на довжину, та додавати трохи об'єму (у звичайному стані), так і робити акцент саме на об'ємі. І ти сама обираєш, якою хочеш бути сьогодні ) Мені прям дуже подобається концепт. Туш всього одна, а наче дві.

Частіше за все я користуюся другим варіантом, коли щіточка наче трохи скручена. Тоді у мене з'являються густі вії і відразу очі становляться виразними.

Носиться вона комфортно, не осипається, та майже не залишає відбитків на повіки. Для мене це прогрес. Змивається легко, з першого разу, навіть не прикладаючи якихось зусиль.

Сподобалась дуже!

Помада-карандаш від Bourjois в відтінку 02 Amou-Rose. Зручна форма нанесення дозволяє профарбувати контур, це плюс. Гарно розподіляється та віддає пігмент. Колір водночас соковитий, та спокійний. Помада має матовий фініш, через це на моїх губах десь на грані з тим, що може підсушити. Тому, я спочатку наношу бальзам, потім вже помаду.

Носиться добре, що мене порадувало. Випити каву з якимось смаколиком вона витримає, основний прийом їжі вже ні. Після того як помада наче з'єлася, на губах все одно залишається легкий відтінок.

Сподобалась!

З цим брендом я познайомилась вперше, тому не мала ніяких очікувань. В цілому, враження від тестування приємні. Та давайте знайомитися більш детально з кожною парою продуктів.

Відлущувальний скраб для відновлення тургору шкіри — Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, 10 мл + Антивіковий засіб для відновлення шкіри — Derma E Crepey Skin Repair Treatment, 10мл

Скраб має гелеву текстуру з дрібними абразивними часточками, які делікатно відлушують ороговілий шар шкіри. Гарно розподіляється по шкірі та ковзає 🙈 Трошки милиться в процесі. Шкіра після нього гладенька та приємна на дотик. Що особливо приємно, не пересушена!

Крем в свою чергу має дуже щільну структуру, що ускладнює нанесення. Має кремовий колір та сильний аромат лаванди. (Усі крема цього бренду що я тестувала, мають один й той самий аромат лаванди, на мій ніс). Після нанесення треба трошки зачекати, доки крем вбереться повністю. Та відчуття після дуже приємні. Шкіра гладенька, м'яка. Нема відчуття плівки. Крем жирний, тому не варто тут шукати зволоження, а от живлення він дає хороше. Об'єм пробників чудовий, щоб можна було протестувати продукт декілька разів.

Склад набору: інноваційні відновлювальний крем Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Moisturizer (пробник), 1.5 г, зволожуюча сироватка від глибоких зморшок Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Serum (пробник), 1.5 г

Сироватка має приємний аромат, швидко вбирається шкірою не залишаючи липкості. Дає відчуття зволоження на весь день. Відчуття дуже приємні.

Крем в парі з сироваткою гарно працує. Швидко вбирається, не відчувається шкірою. Візуально обличчя здавалося менш тьмяним. Висипань не викликав.

Що сироватка, що крем мають приємний матовий фініш.

Пробнику мені вистачило на 2.5 дні.

Остання пара пробників на сьогодні. Маю визнати, що мені вони зайшли менш за все.

Зволожувальний ультра-ліфтинг з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом та сливою какаду для пружності шкіри - Derma E Firming DMAE Moisturizer, 1.5ml + Концентрована ультра-ліфтинг сироватка з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом і DM Concentrated Serum, 1.5ml

Сироватка здивувала мене своїм коліром - голубим. Вбирається добре, зволожує, не залишає відчуття липкості. А от крем має щільну структуру і якщо його нанести чуть більше за горошину, може обтяжувати шкіру. Після цього шкіра починає блищати. Ні, то не вологий фініш, то жирний блиск.

Сироватці плюс, крему мабуть ні.

Фух. Дякую тим, хто дочитав цей опус )))