#testmakeupclub Повний відгук на всі засоби з подарункового боксу .
Дякую Мейкап за таку маленьку магію у такий важкий час.
Першою буду розглядати помаду.
1.Bourjois Velvet The Pencil Lipstick
Помада-олівець для губ.
код товару: 1184452.
Найбільше я чекала та помаду та туш і вони виправдали мої очікування.
Помада зроблена у вигляді олівця який викручується - це дуже зручний формат .
Закривати помаду треба уважно та дочекатись доки ковпачок не клацне.
Памада високопігментована достатньо нанести один шар і вже є колір який не потрібно нашаровувати, тому розхід економний.
Текстура така делікатна що мої губи зовсім не сушила хоча проносила я її цілий день.
Текстура ніжна схожа на кремову але має матовий фініш. Цікава формула.
Не можу сказати про цю помаду що вона дуже стійка та середню стійкість вона має , одне горнятко кави витримує.
Колір ніжно рожевий типу пильна роза але без коричневого підтону.
Я люблю поєднувати цю помаду з коричневим олівцем Ламель 404 або іншим але коричневим.
Мені помада дуже сподобалась як упакуванням так всіма іншими характеристиками.
Помада 10 з 10.
Другим буде професійний пілінг від Shelly.
2.Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната
Shelly Professional Care
код товару: 1000451.
Цей бренд Shelly я вже бачила у салонах у майстрів манікюру, але спробувати ще не вдалося, завдяки Мейкап тепер спробувала.
Пілінг дуже делікатний . Руки після нього дуже ніжні і не потребують додаткового зволоження.
Спробувала на свої 25+ п'ятах то скажу що ефект є . Звичайно не такий як від терки для п'ят з цим засобом порівнювати не має чого. На п'ятах він спрацьовує теж делікатно.
Спочатку я намастила п'яти раз
помасажувала і знову намастила другий
раз , змила і залишився ефект зволоження.
Звісно на руках він спрацьовує краще але
для п'ят буду використовувати регулярно,
мені сподобалось.
Засіб має дуже виражений запах який мені схожий на грейпфрутовий, хоча він з гідролатом троянди й екстрактом граната.
І колір також схожий на сік грейпфрута.
В текстурі зовсім не видно ніяких часточок але при терті пілінг відчувається як такий що має дрібні частинки.
З цим пілінгом шкірі рук та ніг однозначно
краще ніж без нього .
Він справді дарує приємні відчуття та стійке зволоження. Сподобався.
Пілінг 9,5 з 10.
Третім буде . Антиперспірант "24 години захист та комфорт" від Babe
3. Антиперспірант "24 години захист та комфорт" Babe Laboratorios.
код товару: 101324.
Я давно мріяла познайомитись з продукцією цього бренду, нажаль алоє гель мені не сподобався зовсім . І до антиперспіранту я віднеслась з дуже вимогливим підходом.
Але тепер це один з найкращих мої антиперспірантів.
Я випробовувала його в майже сорока градусну спеку і він витримав випробування.
Запах у нього дуже ніжний квітковий.
Дуже зручний ролик , більш зручний ніж у Garnier та Нівея які у мене є .
Такий формат дуже зручно брати з собою в сумочку особливо літом. Також для подорожі теж ідеальний варіант.
Цей антиперспірант дійсно захистив мене і від мокрих плям і від запаху. Також буду мати на увазі його на випадок якихось важливих подій.
Буду користуватись з задоволенням, дякую Мейкап.
Моя оцінка 10 з 10.
Четвертий засіб це туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara
4.Туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara.
код товару: 1169007.
У мене не дуже довгі, не густі і тонкі вії я не звикла їх фарбувати бо часто туші давали ефект "лапки павука" та щей майже на всі була алергія.
А ця туш порадувала мене дуже.
Мені сподобалась упакування, ця можливість зробити магію зі щіточкою і з однієї робити дві.
Цей процес зміни цікавий та захоплюючий. Прикріпляю відео як зробити з однієї щіточки іншу ( треба прокрутити золоту кнопку на ручці та з прямої щіточки зкрутиться спіралевидна).
Найбільше мені сподобалось що алергії ця туш у мене не викликала. Жодного зудіння чи печіння чи будь якого іншого дискомфорту не було.
Туш гарного насиченого кольору, швидко зхватується та застигає на віях.
За цілий день , а то і 24 години вона не осипається.
Чогось магічного з моїми віями вона не робить але на мої тоненькі вії ефект мене влаштовує, мені достатньо довжини кольору та підкручування.
Для мене як алергіка ця туш просто знахідка. Тепер це моя нова любов.
Оцінка 10 з 10.
П'ятий засіб сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum
Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum.
код товару: 1170057.
Упакування в тилі люксу.
Склянний компактний флакон з золотою піпеткою .
Запах квітковий і стійкий. Для мене трішки дуже сильний.
Колір прозора з золотими бульбашками які при натисканні лопаються та дають золотий шимер. Та нажаль на обличчі він не помітний.
Коли ти натискаєш ці бульбашки то відчуття прикольне та приємне.
Зволоження на всі 100 . Вбирається швидко. Липкого сліду не полишає.
Дуже класна річ .
Моя оцінка 9 з 10.
Переходимо до пробників кремів та сироваток.
Перша пара.
1) Набір пробників
Derma E Ultra Lift (serum/1.5ml + cr/1.5ml).
Склад набору: Зволожувальний ультра-ліфтинг з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом та сливою какаду для пружності шкіри - Derma E Firming DMAE Moisturizer, 1.5ml + Концентрована ультра-ліфтинг сироватка з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом і DM
Concentrated Serum, 1.5ml
код товару: 995877.
l. Зволожувальний крем ультра-ліфтинг з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом та сливою какаду для пружності шкіри - Derma E Firming DMAE Moisturizer, 1.5ml
Має білий колір.
Запах менш виражений ніж у сироватки, приємніший але все рівно віддає тими ж нотами.
Текстура не густа та не дуже рідка, середня.
Наносити його після сироватки надзвичайно приємно . Але там де прищики та дрібні ранки може підпікати.
Текстура жирненька.
Мені цей крем здався більш живильним ніж зволожуючий.
2. Концентрована ультра-ліфтинг сироватка з ДМАЕ, мідними пептидами, ресвератролом і DM Concentrated Serum
Має найбільш інтенсивний трав'янистий запах з усіх представлених.
Запах стійкий.
Колір також відрізняється від усіх інших - він зелений. Запах стійкий і залишається на шкірі.
Після неї шкіра гладенька та ніжна.
Пара працює на шкірі чудово але цей запах дуже інтенсивний, я тримаю засоби на шкірі декілька хвилин та змиваю . І знаєте що ефект всерівно є і він задовільний.
P.s. зізвороту зображені повнорозмірні продукти , це доволі зручно.
Моя оцінка 6 з 10.
7. Потім друга пара пробників .
7. Набір пробників
Derma E Crepey Skin (scrub/10ml + treatment/10ml)
Склад набору: Відлущувальний скраб для відновлення тургору шкіри — Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, 10 мл + Антивіковий засіб для відновлення шкіри — Derma E Crepey Skin Repair Treatment, 10мл.
код товару: 1048862.
l. Скраб гелевої ніжної текстури ніби перламутровий з дуже вираженим травянистим запахом .
Колір біло-зелений.
При розтиранні ніби пінеться та скатується.
Стає білим білим .
Коли змиваєш його то все лице стає дуже слизьке ніби муцином равлика намазали.
Не дуже то й легко змивається.
Ефект ніжна шкіра зволоження. Дуже цікавий продукт раніше ще я такого не зустрічала.
ll. Другий й пробник з цього сету .
Антивіковий засіб для відновлення шкіри — Derma E Crepey Skin Repair Treatment, 10мл.
Колір - морозива крем-брюле такий приємний молочно-бнжевий.
Текстура ніжна суфлейна майже баттер.
В руках підтаює.
Запах дуже інтенсивний трав'янистий .
Засіб дуже економний
Консистенція густа .
Мені він сподобався менш ніж крем Ultra lift.
Хто переживає що по пробникам не можливо зрозуміти засіб то не хвилюйтесь тут продукту вистачить на 3 або й чотири рази. Тут дуже економний розхід .
В цій парі засобу дуже багато вистачає разів на 3-4.
Ставлю цій парі 8 з 10.
Третя і остання пара набору пробників
8. Третя пара набір пробників
Derma E Skin Restore Set (cr/1.5g + serum/1.5g).
код товару: 894278
Склад набору:
інноваційні відновлювальний крем Derma E Skin Restore Advanced Peptide &
Collagen Moisturizer (пробник), 1.5 г, зволожуюча сироватка від глибоких зморшок Derma E Skin Restore Advanced Peptide & Collagen Serum (пробник), 1.5 г.
l. Відновлювальний крем Derma E Skin Restore Advanced Peptide
Має дуже інтенсивний трав'янистий запах як і всі інші попередні засоби.
Колір приємний схожий на крем-брюле.
Текстура надзвичайно приємна.
Найніжніше із усіх засобів. Легка шовковиста відразу вбирається.
Плівки не залишає .
Мені цей крем сподобався найбільше з усіх, якщо щось буду повторювати то цей крем. Він чудовий . Легкий та приємний.
ll Зволожуюча сироватка від глибоких зморшок Derma E Skin Restore Advanced Peptide
Має теж інтенсивний трав'янистий запах.
Колір морозива крем-брюле .
Текстура водяниста приємна.
Дарує відчуття зволоження та свіжості.
Розхід настільки економічний що вистачило на обличчя і на шию і на руки .
Зволоження було, гладкість шкіри але щодо зморшок то треба більш довше тестувати.
З усіх сетів кремів та сироваток з пептидами мені сподобались найбільше вони ніжні і по дії для мене сильніші за інші засоби. Ці продукти буду мати наувазі.
За їх чудову дію я їм вибачаю навіть їх запах та ставлю оцінку 10 з 10.
Варте уваги і упакування подарунка. Упакування має велике значення
9. Коробка подарункова біла, 22х16х7см
MAKEUP.
код товару: 755395.
Дуже приємно отримувати подарунки у такому упакуванні. Білий колір коробки універсальний підійде на подарунок як чоловікові так і дівчині.
Коробка легенька , виконана з картону.
Розміри 22х16х7 см.
Поверхня глянцева.
В середині є екологічний наповнювач.
Упакування має велике значення - це означає що той хто дарує дуже цінить обдарованого.
Ось такий міг огляд. Всіх благ і до наступних відгуків.
Коментарі (0)