#testmakeupclub
Мої враження після тестування подарункового боксу 😏
Дуже цікаво брати у використання нові для себе засоби та приємно отримувати подарунки . Makeup Club та бренди активно нам у цьому допомагають🥰 Тому я маю можливість розповісти Вам про десяток різних продуктів з боксу,який отримала на тестування.
Розпаковку показала в looks ось тут https://club.makeup.com.ua/looks/14312/
Тепер перейдемо до детального огляду кожного продукту .
Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara
Упакування та зовнішній вигляд ▪︎ пластиковий флакончик 7 мл з незвичною для мене щіточкою. Вона має два положення:звичайне пряме для подовження та спіральне для об'єму (lenght/volume). Для їх зміни потрібно прокрутити верхівку туші вліво або вправо. Мене дуже зацікавила ця функція,тому що вперше використовувала туш-трансформер.
Консистенція ▪︎ як і всі нові туші має рідку консистенцію.
Використання ▪︎ я нанесла на ліве око туш в скрученому положенні,а на праве в звичайному прямому. Якщо придивитися то помітно,що на лівому оці ніби менша кількість вій і вони різної довжини, а на правому однакові. При нанесенні мені зручнішою була пряма версія. Спіральна не рівномірно фарбувала, погано розділяла і доводилося робити багато рухів.
Всі туші для вій,якими я користувалася з часом залишають сліди на верхньому повіку. Ця не стала винятком. На фото різниця в 6 годин. Помітно як туш відбилася та осипалася з однієї сторони, напевно я торкалася цього ока рукою. Якщо цього не робити, туш не буде осипатися.
Під кінець дня, якщо я фарбувала вії - відчуваю дискомфорт на очах та легке почервоніння,нажаль це відбувається з усіма видами туші і з цією також.
Моє враження ▪︎ Мені подобаються туші з тонкою прямою щіточкою,тому однозначно я буду користуватись і надалі. А от спіральне положення, скоріш за все, використовувати не буду.
Babe Laboratorios Roll-On Deodorant
Упакування та зовнішній вигляд ▪︎ роликовий антиперспірант має дещо менший розмір ролика,ніж інші кулькові. Працює справно та дозовано видає засіб. Об'єм 50 мл.
Використання ▪︎ антиперспірант після нанесення повністю поглинається протягом хвилин 5 і залишає суху зону пахв. Має легкий приємний аромат,який згодом не відчувається взагалі.
Моє враження ▪︎Захищає краще ніж інші мої кулькові антиперспіранти( Dove та Garnier)він блокує потовиділення. Не викликав неприємних відчуттів під час використання. Я виконувала легкий комплекс фізичних вправ, провела активно день, а пахви залишилися сухими. Не можу сказати,що маю надмірне або мізерне потовиділення. Тому для мене він працює дуже гарно.
Bourjois Velvet The Pencil Lipstick
Упакування та зовнішній вигляд ▪︎ автоматичний олівець зручний у використанні. Об'єм 1.8 г.
Використання ▪︎ у мене відтінок 02 - Amou Rose(пильно-рожевий). Помада має матовий фініш і трохи підсушує губи.При цьому краще до та після використання добре зволожити вуста. Приємна у нанесенні. Можна регулювати інтенсивність нанесення,якщо хочеться легкого відтінку,то розподіляємо пальчиком невелику кількість продукту.
Стійкість ▪︎ після повноцінного сніданку з основною стравою,яка містила олію на вустах залишається лише контур олівця. Якщо доторкнутися до руки не розтираючи ,то майже не залишається сліду.
Моє враження ▪︎ Сама б я напевно не придбала такий колір олівця. Мені більше подобаються нюдові та коричневі відтінки. Але з цією помадою можна зробити як насичений,так і легкий рожевий тон губ. Або використовувати як рум'яна.
Max Factor Miracle Pure Skin Illuminating Serum
Упакування та зовнішній вигляд ▪︎ скляний прозорий флакончик з піпеткою запакований у коробку.Об'єм 30 мл.
Використання ▪︎ з приводу зручності нанесення - піпетка набирається не повністю. З одного натискання виходить майже 2 краплі. Цього достатньо для одного нанесення на все обличчя.
Сироватка з вітаміном С ,ніацинамідом та гіалуроновою кислотою. Мені дуже сподобалася у використанні. Має гелеву консистенцію,яка після нанесення легко і швидко розподіляється по шкірі. Деякий час відчувається липкість,яка зникає.Містить жовті гранули,які легко розчиняються і не залишають плям. Я не використовувала її як самостійний продукт, а завжди закриваю поверх кремом.
Моє враження ▪︎ мені дуже комфортно користуватися цією сироваткою. Поки що ефекту, окрім зволоження шкіри я не помічаю. Потрібно більше часу, аби такі засоби показали себе. Буду надалі використовувати із задоволенням.
Пілінг-скатка для рук та ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди та екстрактом гранату
Упакування та зовнішній вигляд ▪︎ прозора пляшечка об'ємом 200 мл. з рожевою рідиною. Відкривається за допомогою натискання на задню частину кришки.
Консистенція та аромат ▪︎ рідка як вода. Аромат дуже насичений, кислий. На тілі відчувається ще деякий час.
Використання ▪︎ це був мій перший пілінг для ніг,тому я з цікавістю почала тестувати. Під час застосування на ногах,засіб потрапляє і на руки,якими ми масажуємо. Тому виходить одразу пілінг двох частин тіла. Але одного разу я ще додатково нанесла на руки.
Хочу зауважити, що зони рук, де знаходяться волоски,будуть заплутувати на собі скатку і потрібно буде видирати шматочки пілінгу.
Одразу після потрапляння на шкіру, пілінг починає скочуватись. Я масажую максимум 2 хвилини і змиваю.
Моє враження ▪︎ шкіра очищається до скрипу. Обов'язково потрібно нанести після пілінгу зволожуючий крем. Я не помітила за декілька використань якогось єфекту. Зона п'яток залишається такою ж як була і я не сподіваюсь на вау ефект. Можливо потрібно довше масажувати.
Відлущуючий скраб для відновлення тургору шкіри - Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, + Антивіковий засіб для відновлення шкіри - Derma E Crepey Skin Repair Treatment(пробники)
Цей сет я віддала на використання мамі,тому буду розповідати про її враження від крему. А пізніше доповню допис відгуком на сироватку.
Консистенція та аромат ▪︎ жирна та густа жовтувато-оранжева консистенція. Аромат насичений трав'яний.
Використання▪︎ після вмивання обличчя та нанесення тоніку, використовували крем як самостійний продукт. Неприємних відчуттів не викликав. Одного пробника вистачило б на два рази,але мама використали все за один раз. Нанесла на обличчя,зону шиї та декольте.
Враження ▪︎ шкіра зволожена та приємна на дотик. У мами комбінований тип,схильний до жирності у т зоні. Крем виявився занадто жирним для літа. Думаю ідеально підходить на холодну пору року.
Відлущуючий скраб для відновлення тургору шкіри - Derma E Crepey Skin Pre-Treatment Exfoliating Scrub, 10мл + Антивіковий засіб для відновлення шкіри - Derma E Crepey Skin Repair Treatment, 10мл(пробники)
Цим набором користувалася я. І обидва продукти мені сподобались.
Консистенція та аромат скрабу ▪︎ легкий приємний аромат. Консистенція дуже цікава. Має густу гелеву текстуру прозорого та білого кольору з мікро частинками. Об'єм 10 мл. Вистачає на багато використань.
Використання ▪︎ наносила на вологу шкіру після вмивання ,масажувала та змивала за допомогою спонжу.
Моє враження ▪︎ скраб має наскільки маленькі часточки,що вони ледве відчуваються. При цьому він добре та делікатно відлущує ороговілий шар шкіри. Мені сподобався ефект після, шкіра гладка, немає неприємних відчуттів.
Консистенція та аромат крему ▪︎ має такий самий яскравий трав'яний аромат як і попередній крем з іншого набору. Густу жовтувату консистенцію. Об'єм 10 мл.
Використання ▪︎ у парі зі скрабом або як самостійний продукт.
Моє враження▪︎ після нанесення моя шкіра ніби матується, сатинова на дотик. Не викликав неприємних відчуттів. Мені комфортно використовувати цей засіб, хоча до його вікової категорії мені ще декілька років.
Загальне враження
У цьому боксі я задоволена усіма проду ктами. Так, є деякі нюанси і пройшло замало часу аби робити висновки щодо сироватки та пілінгу. Але я із задоволенням користуюся і буду користуватись надалі.
Дякую за увагу! Сподіваюсь мій відгук був корисним для тебе 🤗
Коментарі (0)