Blondie_rs

Кремові румʼяна Beauty Pie

Кремові румʼяна Beauty Pie

Привітик! Я вже трішки оговталась після переїзду в більше місто, тож спішу з вами поділитись враженням про один цікаво-підозрілий продукт. Витворяю таке вкрай рідко, але я ж так помішана на косметиці, що хочу перепробувати все! Справа в тому, що це кремові румʼяна від Beauty Pie, і я не маю жодної інформації щодо їх оригінальності - вони без наліпки та були по смішній ціні. Більше за такими магазинами не стежу після того, як дізналась, що часто везуть цілими коробками от таку паль з Китаю під виглядом списаних чи уцінених товарів без пакування та наліпок. А ти плати гроші майже як за оригінал (це особливо стосується кремових продуктів Charlotte Tilbury та псевдо-перекручених тюбиків). Ця тема не раз підіймалась в просторах інтернету і я все ж до кінця не розібралась, звідки вони беруть помади Gucci та продають по 500 грн🤣 Тому, краще купувати на Мейкапі чи інших ваших улюблених магазинах, яким довіряєте.

Дуже приємно, що продукт йде в скляній добротній баночці. Виглядає солідно - нічого не люфтить, все легко та плотно закривається.

Текстура дуже ніжна, чимось нагадує суфле чи праліне. Як бачите, вони доволі пігментовані, проте при розтушовці все виглядає максимально природньо.

Відтінок в міру рожевий, з нейтрально-холодним підтоном (як раз те, що потрібно моїй шкірі), трішки йде до ягідного, мого улюбленого dusty rose (запорошена троянда). Продукт дуже легко тушується, не ставить плям та відмінно підходить до ніжних макіяжів, або коли просто не вистачає природнього румʼянцю. Переривши декілька сайтів, порівнявши промо-фотографії та відгуки інших покупців я дійшла до висновку, що відтінок все ж Bare Blush. Ну, по крайній мірі найбільш на нього схожий.

До речі, на губи краще давати бальзам, а потім даний продукт, адже щось він трішки сушить (а на обличчі цього не відчула). Зараз ще модно це називати мультитаскером - коли один продукт має кілька призначень. Таким чином, можна буде ще спробувати дати на повіки, але вони більш чутливі чим ті ж губи чи вилиці. Тому, я не хочу ризикувати 🤪

Загалом, продукт мені сподобався і до нього часто тянеться рука. Рада, що ніякої алергії та проблем не викликав, тож буду користуватись й надалі. Формат кремових румʼян дуже зайшов і я придбала вже точно оригінальні від улюблених Item Beauty у помаранчевому відтінку. Сподіваюсь, ближчим часом протестую та поділюсь враженнями!

Бережість себе та наперед бажаю гарних вихідних!