wowmom

Джинс знову в моді, тому за цим віддінком таки варто полювати

Джинс знову в моді, тому за цим віддінком таки варто полювати

Привіт, красуні!

Я не можу назвати себе якимсь "ярим тінеман'яком", бо в мене всього декілька палеток, куплених в приступі шопоголізму у декретній відпустці, та деякі цікаві віддінки в арсеналі маю.

Що правда, частіше я колекціоную якісь яскраві шимери або спаркли, але є однушка в текстурі металік.

Джинс знову в моді, тому за цим віддінком таки варто полювати

І це тіні від Bronx, за якими я буквально полювала, бо це дуже красивий та нетиповий віддінок - Cool Gray.

Ви мене спитаєте, чим же такі особливі ці тіні?

А я вам відповім - такий віддінок раніше я ніде не зустрічала. Це сіро-бликитний дуохром, який дає золотавий перелив. Мені цей колір нагадує колір джинсів, які зараз знову в моді

Тіні м'які та пігментовані, і вони прекрасно набираються на пензель. Як на мене, це класно, адже останнім часом шиммери я частіше наношу пальцем для яскравості. С Bronx - все простіше.

Спочатку я не знала, з чим комбінувати такий холодний колір, маючи теплий віддінок шкіри, але тіні гармонійно поєднуються навіть с бронзером. Ще прикольно виглядає, коли в тушовці жовтий або гірчичний.

До речі, тіні мають шовковисту текстуру, та не підкреслють текстуру шкіри. Це також мені дуже подобається, адже я маю таку проблему.

Отже, підводячи підсумки, хочу сказати, що це класна знахідка для тих, хто шукає небанальний віддінок тіней, полюбляє носити джинси, та не хоче витрачати кошти на цілу палетку.

Дякую за увагу 😘