A.

Гель для брів і бейбі волосся Got2b Glued 2 in 1 Brows & Edges

Гель для брів і бейбі волосся Got2b Glued 2 in 1 Brows & Edges

Нарешті я придбала гель для брів і бейбі волосся Got2b Glued 2 in 1 brows & edges. Як для людини, яка хотіла знайти надійне рішення для моїх жорстких брів, цей гель виділяється серед інших гелів для брів у тубі.

Ви мабуть чули про легендарний гель для волосся Got2b Glued - посилання на товар додаю. Я багато читала про те, чи є різниця між оригінальним гелем для волосся та цим гелем для брів і бейбі волосся. Судячи із тестувань блогерів, засоби дуже схожі, проте Magdaline Janet на youtube каже, що:

  • оригінальний гель для волосся дозволяє досягнути вигляду ламінованих брів - тобто вони більш прилягають до шкіри та волоски на дотик більш "проклеєні";
  • цей гель для брів і бейбі волосся дає більш натуральний ефект, волоски промальовані та вкладені, але відчуваються м'якшими та не приклеюються так близько до шкіри.

Відрізняється також і ціна за об'єм. Оригінальний гель має великий об'єм та меншу ціну ніж цей гель з об'ємом 16 ml.

Але оригінальний гель не дуже зручно брати з собою, все-таки гель в тубі - це неймовірно зручно. Та й погодьтесь, що 16 ml в тубі - це досить багато.

Щіточка та формула

Щіточка має довгі ворсинки з одного боку та короткі - з іншого. Така конструкція забезпечує можливість краще промалювати корені волосин.

Формула гелю чудова - не в'язка, але не розтікається. Жодного подразнення я не відчула ні від щіточки, ні від гелю, а я пробувала наносити багато шарів:)

Гель легко стирається від шкіри навколо брів. Незалежно від шарів нанесення - жодних білих слідів! Це щось неймовірне!

Гель для брів і бейбі волосся Got2b Glued 2 in 1 Brows & Edges

Тривалість фіксації

Я випробувала гель і в домашніх умовах, і в умовах дощу та бігу по справах. Все тримається ціль день.

Гель не пройшов тест на одягання гольфа - але такий тест проходять хіба ті продукти, які "приклеюють" волосини до лоба і роблять їх забетонованими:) Цей гель - більше натуральність, але вдосконалену:)

На фото нижче показую:

  • фото зверху - 1 шар гелю рідною щіточкою + прочесані волоски окремою щіточкою для більш натурального ефекту.
  • фото знизу - 2 шари гелю рідною щіточкою + прочесані волоски окремою щіточкою для більш натурального ефекту.

Багатозадачність

Однією з гарних рис цього гель є його універсальність. Його можна застосовувати для бейбі волосків для супер ідеальних зачісок.

Співвідношення ціни та якості

Ціна залежить від сайту та країни. На англійських ресурсах бачу ціну £5.50. Я його придбала за 350 грн. Вважаю, що це середня ціна для гелю. АЛЕ, враховуючи, що ви отримуєте 16 ml продукту, то ціна дуже гарна для такого якісного продукту. Дівчинка, яка мені його продала, сказала, що його вистачає на цілу вічність:)

Незначний недолік

Єдиним незначним недоліком є те, що дуже вперті волоски, які в мене ростуть вниз, не вкладаються гелем наверх. Додаю вище фото в профіль, щоб ви краще побачили про які волоски йде мова (тут я вирішила не прочісувати волоски окремою щіточкою без продукту для "екстра" ефекту фіксації).

Думаю, оригінальний гель для волосся справився б з цим завданням.

Висновок

Got2b Glued 2 in 1 Brows & Edges є ефективним засобом для власників жорстких брів та тих, хто хоче мати ідеально вкладені та при цьому натуральні на вигляд брови. Його довготривала фіксація, формула, що не викликає подразнення на шкірі, роблять його найкращим гелем для брів у тубі, який в мене був.