На йкращий шампунь від лупи та себореї Vichy Dercos Micro Peel Shampoo
Simply the best
Якщо б я створювала рейтинг шампунів від проявів себорейного дерматиту та лупи, цей засіб точно зайняв би перше місце. Адже саме він показує найкращі результати, причому не лише на мені - приклад чоловіка є набагато більш показним.
Це саме лікувально-профілактичний засіб, який не маскує, а вирішує проблему надмірної жирності та свербіжу.
Шампунь містить саліцилову кислоту, піроктон оламін, екстракт м'яти, ніацинамід та мелені абрикосові кісточки (оці скрабуючі частинки доволі ніжні і не травмують шкіру).
Він доволі концентрований і кількості, як на фото, вистачить, щоб двічі добре промити скальп. Я люблю залишати шампунь на шкірі голови на пару хвилин (в принципі, так і рекомендує виробник), потім ретельно змиваю, щоб не залишилось часточок абрикосової пудри.
Використовую раз на тиждень, чергуючи з більш м'яким "кучерявим" засобом.
А ось для мого чоловіка Vichy Dercos Micro Peel Shampoo - засіб для використання на постійній основі, адже в нього жирний тип шкіри голови плюс періодично виникає себорея на фоні стресу. Насправді, ми довго шукали підходящий догляд, адже проблема доволі неприємна (шкіра буквально пластинками починала лущитися). І саме цей шампунь допоміг.
Ще додам один вагомий плюс: він не сушить волосся (на відміну від одного модного корейського товариша, який я мала необережність придбати 🤣, обов'язково розкажу вам про нього, щоб застерегти). А ця зелена пляшечка - просто one love 😍.
Коментарі (0)