Макіяж на річницю♥️
Помада з подарункового боксу стала в нагоді) Також коротко поділюсь враженням від кожного продукту 😌
10 років назад ми познайомились з чоловіком і як каже він "ти мене зачепила своїм контуром обличчя". Це якщо про б'юті,а не духовність😄
З тих пір форма обличчя у мене попливла,губи збільшились,брови стали тоншими,а сама я набагато старшою😄
Макіяж мій особливо не змінився,бо я завжди так підкреслювала очі,мабуть в 99 опублікую тут таке саме фото лиш з 1000 зморшок і всеодно з чорним олівцем на слизовій🙈
То може вже до макіяжу,Дарія🫠
Ну все,все)
Починаю я з спф,хоч сьогодні дощило в Києві дуже, (небо плакало від щастя),та спф я всеодно наношу
SPF від Farmstay,він спочатку дуже білий,але він не вибілює,потім це все зникає і залишається легкий блиск. Взагалі не відчувається на обличчі. Комфортний,не викликав ні висипань,ні комедонів,нічого
Тональний і консилер
Боже,цей тюбик,ну чого такий не зручний. Гарний тональний,легке перекриття,зручний,підійшов тон,все подобається (ну майже,бо ідеалу я не знайду)
Але дуже не зручний тюбик
У мене 403 відтінок,думала буде жовтий дуже,але ні підійшов
Наношу я спонжиком,вологим звичайно
Потім під очі наношу консилер
Він у мене новий,але д уже подобається
Гарно перекриває,матовий і плотний
В 1.5 відтінку (Він з спф 28,що шокувало мене)
Рум‘яна-тіні 2в1 та оформлення брів
Я дуже полюбила рум'яна,бо знайшла СВІЙ персиковий відтінок. Їх погано помітно на фото,та і в житті вони дуже натуральний вигляд мають. У 403 відтінку. Наношу як завжди і на очі,як кремові тіні.
Брови я просто фіксую різними засобами,але сьогодні обрала гель від Lamel. Він досить добре фіксує,але не як бетон)
Очі? Моя фішка😄 ну чомусь саме так я малюю очі🤷🏻♀️
Олівець від Karaja подарований мейкапом) Мій найперший виграш в розіграші,чудова палетка,помада і цей олівчик. З таким трепетом використовую🥰
Олівець дуже хороший,легко тушується і стійкий
Наношу на слизову і по росту вій,власне тушую димкою
І потім переходжу до вій. Вії сьогодні намалювала також за допомогою туші з подарункового боксу від Maybelline
Нажаль вона і справді підсохла,але всеодно справляється зі своєю задачею
Вії досить виразні
Вирішальний етап? Губи!
Я закохана в цей відтінок! 50 wicked
Насичений червоний. Але перед нанесенням помади,я ретельно тоную губи і роблю контур коричневим олівцем №205 від Pastel
М'який,універсальний колір,подобається дуже олівчик
Акцент-це помада. Гарна,червона,як серце. Асоціація з коханням 🥹♥️
Протрималась цілий день,зачарувала своєю особливістю😍
Ось такий образ вийшов)
Коментарі (0)