Дитячий засіб для купання 3в1 Billi&Milli з фруктовим ароматом банана та полуниці
За свою ціну – чудовий засіб для купання малюків! Маса плюсів і один невеличкий мінус
Купуючи дитячу доглядову косметику, завжди хочеться отримати не тільки чудову якість, але й максимально безпечний склад! Зазвичай, я надаю перевагу таким брендам як Chicco, Bubchen, Johnson’s, Babуdream. Але якось вирішила спробувати щось нове і купила Дитячий засіб для купання 3в1 з фруктовим ароматом банана та полуниці від українського бренду Billi&Milli -, враження про який склалися досить позитивні.
Оформлення/дизайн
Засіб розфасований у доволі якісний непрозорий пластиковий флакон білого кольору. На лицьовій стороні та обороті – інформаційні етикетки з відомостями про продукт від виробника.
Кришечка відкидна, дозатор представлений у вигляді отвору в кришечці – і для мене це мінус, адже мені (та й, думаю, всім мамам) значно зручніше, коли такі флакони обладнані помпою-дозатором, бо буває не зовсім зручно, тримаючи одною рукою дитину, іншою рукою набирати і дозувати засіб…
В цілому, дизайн доволі простенький, але симпатичний)
Об'єм засобу - 500 мл.
Характеристика властивостей
Склад засобу Billi&Milli самий звичайний – ПАРи м’які, деякі з них – рослинного походження, з корисних компонентів хіба що екстракти банана та полуниці і пантенол (в самому кінці списку компонентів – отже, він там хіба що в гомеопатичній концентрації). Є й консерванти: метилхлорізотіазолінон, метилізотіазолінін гінтенічний – в цілому, вони безпечні, проте не виключені алергічні реакції в окремих людей. Загалом, склад абсолютно посередній – немає як якихось дуже потенційно небезпечних, так і особливо корисних речовин. Для немовлят засіб із таким складом, звичайно, не підійде, а от для діток по старше – цілком!
Консистенція засобу гелева, в міру густа.
Колір – прозорий, з легким жовтуватим відливом.
Запах – надзвичайно приємний! Спершу справді відчувається банан, трохи полуниці, але, щоразу купаючи дитину, я все думала, що ж мені нагадує запах цього гелю!) Згодом зрозуміла – це запах карамельок «Дюшес»!) Можливо, це тільки моє ольфакторне сприйняття, але дуже схоже!) Запах солоденький, насичений, але не приторний і не нав’язливий. Ні на волоссі, ні на шкірі після використання засобу не залишається.
Піниться засіб дуже добре! Зовсім невеликої кількості гелю достатньо для утворення рясної піни. Тому й розхід виходить доволі економним.
Змивається гель швидко та легко, мильної плівки на шкірі не залишає.
Використання та враження від засобу
Як і рекомендує виробник, ми використовуємо даний засіб трьома способами:
1) Як шампунь – гель чудово очищує шкіру голови та волосся, не викликає лупи чи свербіння. Єдине, волосся після засобу трошки жорсткувате. Очі не подразнює.
2) Як гель для купання – засіб ретельно очищує шкіру від будь-яких забруднень – миємо ним і тіло, і ручки після прогулянки, використовуємо і як засіб для інтимної гігієни – на якийсь дискомфорт чи печіння дитина не скаржилася жодного разу. Шкіру не сушить.
3) Як піна для ванни – невелику кількість засобу розчиняю під струменем води – піна утворюється пухнаста та густа.
В цілому, Дитячим засобом для купання 3в1 з фруктовим ароматом банана та полуниці Billi&Milli і я, і дитина залишились задоволеними! Хороші очищувальні властивості, дуже приємний аромат, універсальність у використанні, бюджетна ціна, великий об’єм – однозначно плюси даного засобу! Так, склад посередній, але ні подразнення, ні алергії, ні будь-яких інших негативних реакцій зі сторони шкіри засіб жодного разу в нас не викликав.
Коментарі (0)