YuliHrytskoff

Дитячий засіб для купання 3в1 Billi&Milli з фруктовим ароматом банана та полуниці

Дитячий засіб для купання 3в1 Billi&Milli з фруктовим ароматом банана та полуниці

Купуючи дитячу доглядову косметику, завжди хочеться отримати не тільки чудову якість, але й максимально безпечний склад! Зазвичай, я надаю перевагу таким брендам як Chicco, Bubchen, Johnson’s, Babуdream. Але якось вирішила спробувати щось нове і купила Дитячий засіб для купання 3в1 з фруктовим ароматом банана та полуниці від українського бренду Billi&Milli -, враження про який склалися досить позитивні.

Засіб розфасований у доволі якісний непрозорий пластиковий флакон білого кольору. На лицьовій стороні та обороті – інформаційні етикетки з відомостями про продукт від виробника.

Кришечка відкидна, дозатор представлений у вигляді отвору в кришечці – і для мене це мінус, адже мені (та й, думаю, всім мамам) значно зручніше, коли такі флакони обладнані помпою-дозатором, бо буває не зовсім зручно, тримаючи одною рукою дитину, іншою рукою набирати і дозувати засіб…

В цілому, дизайн доволі простенький, але симпатичний)

Об'єм засобу - 500 мл.

Склад засобу Billi&Milli самий звичайний – ПАРи м’які, деякі з них – рослинного походження, з корисних компонентів хіба що екстракти банана та полуниці і пантенол (в самому кінці списку компонентів – отже, він там хіба що в гомеопатичній концентрації). Є й консерванти: метилхлорізотіазолінон, метилізотіазолінін гінтенічний – в цілому, вони безпечні, проте не виключені алергічні реакції в окремих людей. Загалом, склад абсолютно посередній – немає як якихось дуже потенційно небезпечних, так і особливо корисних речовин. Для немовлят засіб із таким складом, звичайно, не підійде, а от для діток по старше – цілком!

Консистенція засобу гелева, в міру густа.

Колір – прозорий, з легким жовтуватим відливом.

Запах – надзвичайно приємний! Спершу справді відчувається банан, трохи полуниці, але, щоразу купаючи дитину, я все думала, що ж мені нагадує запах цього гелю!) Згодом зрозуміла – це запах карамельок «Дюшес»!) Можливо, це тільки моє ольфакторне сприйняття, але дуже схоже!) Запах солоденький, насичений, але не приторний і не нав’язливий. Ні на волоссі, ні на шкірі після використання засобу не залишається.

Піниться засіб дуже добре! Зовсім невеликої кількості гелю достатньо для утворення рясної піни. Тому й розхід виходить доволі економним.

Змивається гель швидко та легко, мильної плівки на шкірі не залишає.

Як і рекомендує виробник, ми використовуємо даний засіб трьома способами:

1) Як шампунь – гель чудово очищує шкіру голови та волосся, не викликає лупи чи свербіння. Єдине, волосся після засобу трошки жорсткувате. Очі не подразнює.

2) Як гель для купання засіб ретельно очищує шкіру від будь-яких забруднень – миємо ним і тіло, і ручки після прогулянки, використовуємо і як засіб для інтимної гігієни – на якийсь дискомфорт чи печіння дитина не скаржилася жодного разу. Шкіру не сушить.

3) Як піна для ванни – невелику кількість засобу розчиняю під струменем води – піна утворюється пухнаста та густа.

В цілому, Дитячим засобом для купання 3в1 з фруктовим ароматом банана та полуниці Billi&Milli і я, і дитина залишились задоволеними! Хороші очищувальні властивості, дуже приємний аромат, універсальність у використанні, бюджетна ціна, великий об’єм – однозначно плюси даного засобу! Так, склад посередній, але ні подразнення, ні алергії, ні будь-яких інших негативних реакцій зі сторони шкіри засіб жодного разу в нас не викликав.