krislemly

Сироватка для волосся з видимим ефектом✨

Сироватка для волосся з видимим ефектом✨

Привіт-привіт!)

Я обожнюю тестувати різні засоби для волосся, а особливо різні незмивашки. Тому сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від використання Сироватка для волосся Esthetic House CP-1 Premium Silk Ampoule.

Ціна: 260 грн.

Обʼєм: 150 ml (в мене великий формат, є ще мініатюрки по 20ml).

Пакування: пласмасова туба, з якої дуже зручно видавлювати необхідну кількість продукту.

Склад: я не боюсь силіконів в догляді, на моєму волоссі вони працюють добре, в складі вони є, а також присутні такі доглядові компоненти: гліцерин, екстракт кіноа, екстракт анісу, колаген, гідролізований шовк.

Консистенция: нагадує бальзам/кондиціонер для волосся.

Аромат: косметичний з квітковими нотками.

Спосіб застосування: нанести на сухе або майже сухе волосся необхідну кількість засобу, рівномірно розподіляючи. Не змивати.

На моє волосся по пояс наношу дві невеличкі горошинки засобу, тому засіб дуже економний. Також важливо не переборщити, щоб не отримати ефект брудного волосся.

Мої враження від використання: цей засіб візуально покращує стан волосся буквально з першого використання, робить його мʼяким та дуже приємним на дотик. Волосся меньше плутається, полегшує розчісування. Сироватка додає волоссю блиск. Плюс мій улюблений ефект коли волосся лежить одним полотном волосинка до волосинки.

Тому дуже рекомендую спробувати цей засіб.