Malisa

Гелеві дезодоранти від Old Spice - купую саме їх роками (розкажу один жіночий лайфхак!)

Гелеві дезодоранти від Old Spice - купую саме їх роками (розкажу один жіночий лайфхак!)

Влітку у багатьох іх нас виникає проблема. І вона не завжди залежить від віку і навіть ваги. Скажіть, багато хто з нас натирав стегна ("ляшки") влітку? Так, дійсно це проблема більш пухкеньких та соковитих дам, але навіть у досить струнких дівчат таке буває.

Коли потім ще півдня ходиш по дому черепашкою :)

Можна підти шляхом, який зараз рекомедують у багатьої соцмережах - купити бандалетки, але це ж літо, і так не хочеться відчувати їх на тілі, навіть якщо вони супер тоненькі, і типу невагомі.

Але є інший спосіб.

Декілька років тому сукні були для мене буквально табу влітку - бо коли ти дівчина плюссайз з ляжками - то стегна натираються до почервонінь. Але все змінилось в один день, коли знайома розповіла свій секрет - береш гелевий дезодорант від Олд Спайс, змащуєш ним внутрішню сторону стегна і все! Більше ніяких натирань!

Спочатку я віднеслась досить скептично - дезодорант? Він допоможе?

І знаєте що? Спробувала і з тих пір ЖОДНОГО разу не натерла ноги. ЖОДНОГО!

Вже декілька років я ні разу не наділа влітку джинси. Хоча до цього лише брюки, шорти, бріджі - були в моєму гардеробі.

Незалежно який саме гелевий дезодорант підібрати - різниця лише в ароматі (який від вас не відчувається).

Зранку нанесла (якщо що - то треба на обидва стегна і не жаліти засіб) і до вечора можна гуляти навіть по сильній спеці.

І ні, чомусь з іншими дезодорантами такої магії я не відчувала (ні кулькові, ні стіки) - вони не настільки ефективні, через декілька годин все ж з'являються неприємні відчуття.

А гелеві - мої рятівники. І при цьому досить економні - одного стіку вистачить на декілька місяців навіть при щоденному використанні.

Тому якщо у вас така є проблема - дуже рекомендую!

Я всіх подружок підсадила на цей спосіб, і всі як одна - щасливі влітку :)