Lorvenn Argan Oil Beauty Masque
Стандартна для маски баночка з пластиковою перегородкою, перше, що помічаю після відкриття: приємний салонний запах, який доречі зберігається ще якийсь час після миття.
Текстура відносно густа, наноситься без проблем, 200 мл має вистачити надовго, я інтенсивно користуюсь майже 3 тижні і ще навіть 1/3 не використала, хоч на себе кохану засобу не жалію. Вона легко наноситься і добре вбирається, тому не стікає з волосся.
Тримаю десь хвилин 10, для кращого ефекту, вона не діє так швидко, як Kerastase чи Lebel, які навіть за одну хвилинку дуже круто працюють, звичайно тут ще і ціна дуже відрізняється, десь втричі вона дешевша.
В мене хвилясте пористе волосся.
Я обрала маску для фарбованого волосся, хоч давно не міняю колір, зараз в мене природнє, але здається, що такі масочки повинні давати більше зволоження. У складі є арганове масло на перших позиціях і алоє, доречі колись робила маски для волосся з цією лікуюючою рослиною, був непоганий ефект.)
Після миття витягую волосся феном за допомогою брашинга.
Маска не обтяжує волосся, воно більш гладке і краще вкладається..
На розплутування кінчиків ніяк не впливає, треба наносити ще якісь хороші незмивні засоби.
Як видно на фото маска не позбавляє об’єму, але надає блиск.
Висновок
Моя оцінка 7/10, вона краща звичайного масмаркету, аля Гарньє, але до більш професійних ще не дотягує, проте на літо такий варіант може й непогано.
Коментарі (0)