Zhukovka 🌸

Незмивашки від Davines розрекламований бренд чи дійсно якісна косметика 🆒

Незмивашки від Davines розрекламований бренд чи дійсно якісна косметика 🆒

Я думаю, що вже кожна з вас чула про цей бренд.
Країна походження : Італія 🇮🇹
Класифікація : Професійна
Чи дійсно вона професійно доглядає за волоссям,давайте розберемо.
Скажу одразу,що шампунь серії Оі пішла на смітник. Вона пересушила мою шкіру голови і я залишилась з лупою та свербіжем після неї .
Тож радити її не можу!
А ось про інші продукти розповім з позитивними враженнями 🖤🩶

Круто кондиціонує , тому його зручно використовувати,коли немає часу на звичайний кондиціонер та маску.Розплутує волосся та не обтяжує його.Надає блиску та неймовірного аромату 🫢 Зручний у використанні та має Travel size 👍

Здається,що вона така нашумівша , але...Але я не можу сказати,що це найкраща! Хоча в цілому вона мені подобається. Ароматна,напитує волосся і воно супер сяюче.Зручна у використанні+ Travel size . Було більше очікувань від неї.Думала, що буде краще розплутувати.Хочу додати, що олійка в капсулах індонезійського виробництва Ellips (рожеві) дає такий же результат. ( Є в блістері по 8 тш,тому, щоб дізнатись варто чи ні, я додам у список товарів )

В цілому це зручні 2 компаньйони саме для подорожей, коли є обмеження по багажу, наприклад. У відпустку я можу взяти тільки шампунь та цю солодку парочку.

Про Davines хочу сказати, що спробувати варто! Особливо кондиціонер- це просто One Love 🫶 Мій закінчився, очікую новий. Також компанія випустила Liquid Оі , відгуки палкі і я вже його замовила , буду тестити 🔥
Тож очікую доставку і згодом поділюся з вами 🌝
Хто дочитав до кінця?! Дякую і знайте, що всі жінки квітки 🌸