Strange Love

Скраб для голови Pharmaceris: Глибоке очищення шкіри та стимуляція росту волосся

Скраб для голови Pharmaceris: Глибоке очищення шкіри та стимуляція росту волосся
Скраб для голови Pharmaceris: Глибоке очищення шкіри та стимуляція росту волосся

Після використання скрабу шкіра голови стає гладенькою, м'якою і блискучою. Волосся еластичне та розсипається в руках. З'являється шалений прикореневий об'єм, якого раніше не було.

Голова справді перестає так сильно жирнитися після використання, особисто у мене склалося враження, що себум наче більш рівномірно розподіляється волоссям, а не лише "сидить" біля коріння, скворюючи ефект масного скальпу. А ще пропав зуд, який часто турбував мене на 2-3 день після миття голови.

Скраб має легку, кремову текстуру і приємний запах. Він легко наноситься на шкіру голови і масажними рухами розподіляється по всій поверхні. Скраб містить дрібні частинки, які м'яко відлущують ороговілі клітини шкіри голови, очищають від забруднень і залишків шампуню, а також стимулюють кровообіг.

І, по традиції, неестетичні фото до та дуже естетичне після. Завжди намагаюся показати вам реальний результат від засобів. На колажі та сама частина проділу до та після скрабування, модете чітко бачити це по себорейній ранці знизу. Як на мене, результат чудовий. Шкіра голови абсолютно чиста, аона дихає.


Ось кілька основних переваг скрабу для голови від Pharmaceris:

⚫ М'яко відлущує ороговілі клітини шкіри голови
⚫ Очищає від забруднень і залишків шампуню
⚫ Стимулює кровообіг
⚫ Покращує стан шкіри голови
⚫ Зволожує шкіру голови
⚫ Дарує прикореневий об'єм



Якщо ви шукаєте ефективний і безпечний засіб для догляду за шкірою голови і волоссям, то я рекомендую спробувати скраб Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel. Я рекомендую цей скраб всім, хто хоче покращити стан шкіри голови і волосся.