Євгенія 👩

Дуже запашне таємне тестування з Weleda та Makeup club🤩

Дуже запашне таємне тестування з Weleda та Makeup club🤩
Дуже запашне таємне тестування з Weleda та Makeup club🤩

Всім привіт ✌️

Мені пощастило однією з перших взяти участь у таємному тестуванні). Я була приємно вражена, особливо коли дізналася, що на тестування мені приїде улюблена Weleda😍. Я є справжнім фанатом їх гелів для душу, про які писала ще на самому початку своєї сторінки в makeup club: https://club.makeup.com.ua/post/4340/.

Сьогодні мій допис присвячений твердим арома-барам для душу:

  • Weleda Shower Bar "Герань та Літсеа Кубеба"
  • Weleda Shower Bar "Іланг-іланг та ірис".

Дякую Makeup та Weleda за цю можливість, ділюся враженнями👇

Дуже запашне таємне тестування з Weleda та Makeup club🤩
  • Я забирала посилку в поштоматі і коли витягла коробку, то відчула дуже насичений цитрусово-мильний аромат, так це ж крізь коробку і папір). Поки донесла посилку до дома, руки повністю пропахли цим ароматом. Коли відкрила коробочку, то запах став ще яскравішим і насиченішим, що з легкістю зміг би замінити мої аромадифузори від Mareve).
  • Коротше кажучи, мило дуже запашне, я такий насичений аромат зустрічаю вперше. АЛЕ це може бути і недоліком, особливо для алергіків на різкі запахи. Я належу до цього числа, але у мене продукти не викликали алергічних реакцій.
  • Також хочу відзначити, що упаковка має дуже ніжний та лаконічний дизайн. Важливо, що виробник не використовував для пакування матеріали, які б могли забруднити навколишнє середовище. Тут лише картон, який годиться для переробки.
  • Ну і нарешті з приводу "арома бару" - це не більше, ніж приваблива назва, за фактом у кожній коробочці дуже ароматне, але все ж таки класичне МИЛО).
  • Вага: 75 гр - кожен брусочок, про витрату мені складно судити, тому що користуюся милом всього 3 дні. Однак, бренд стверджує, що арома-бар здатний замінити 2 флакончики гелю для душу).

У ніжно-персиковій коробці було акуратне мило приглушено-жовтого кольору. На його лицьовому боці - тиснення з назвою бренду.

Брусок має овальну форму з легким вигином. Розмір середній, в мильницю поміщається, у руці лежить зручно).

  • Аромат: насичений, яскравий, воно й не дивно, адже iланг-іланг та ірис - це рослини з чудовими ароматичними властивостями, які широко використовуються у парфумерії та ароматерапії. Я виразно відчуваю свіжо-трав'яний запах із яскраво-вираженими нотами деревени та землі. Все це буйство ароматів гармонійно підкреслює ледве вловима пряна нотка з легкою гіркуватістю.

Для мене аромат приємний, розслаблюючий, але знову ж таки, повторюся, що він підійде не для всіх, тому що його насиченість просто зашкалює. Мило зараз лежить у ванній (у мильниці) і коли я заходжу у ванну кімнату, то вона просто огорнута цим ароматом)

  • Текстура: мило дійсно тверде, але на дотик воно ніжне, гладке з легким натяком на ефірну олію. Дуже швидко милиться при зіткненні з водою. Дає ніжну і досить густу пінку, що незвично з огляду на те, що це мило.
  • У використанні: мило не агресивно очищає шкіру, оскільки у його складі немає агресивних ПАР. Але в той же час, воно далеко не ніжне, очищує до скрипу. Я люблю такий ефект, щоб шкіра скрипіла від чистоти, але тут важливо відзначити, що такий спосіб очищення може трохи стягувати шкіру, тому після душу важливо використовувати хорошу зволожувачку.

Виробник нам обіцяє 100% натуральних компонентів і не дурить).

Склад арома-бару можна поділити на кілька категорій:

Милоносні складники:

  • Sodium Palmate (Пальмовий кульконат): Солі жирних кислот, які утворюють основну структуру мила.
  • Sodium Cocoate (Кокосовий кульконат): Солі жирних кислот з кокосової олії, також використовуються для формування мила.

Зволожуючі та пом'якшуючі складники:

  • Glycerin (Гліцерин): Зволожуючий інгредієнт, що забезпечує збереження вологи в шкірі.
  • Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Масло каріте): Масло каріте, багате жирними кислотами, вітамінами та антиоксидантами, що живить та пом'якшує шкіру.

Регулюючі та зберігаючі складники:

  • Coconut Acid (Кокосова кислота): Регулюючий інгредієнт, який контролює рН милних продуктів.
  • Sodium Chloride (Кухонна сіль): Додає жорсткості мила, зміцнює його структуру.
    Sodium Citrate (Цитрат натрію): Регулюючий інгредієнт, який контролює рН мила.

Ароматичні компоненти:

  • Fragrance (Parfum): Аромат, який приносить приємний запах до мила.
  • Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral, Eugenol, Farnesol: Це природні ароматичні сполуки, які можуть бути присутніми в природних ароматах і можуть додаватися для надання конкретних ароматичних нот милу.

Обидва мила не містять парабенів, пропіленгліколів, формальдегідів, гідрохінон, SLS та його похідних, етаноламідів, та навіть синтетичних ароматизаторів.

Милко дійсно містить тільки природні компоненти 💚

Зізнаюся чесно, що арома-бар із цим ароматом мені сподобався набагато більше). У ніжно-блакитній коробочці на мене чекало таке ж мило, як і в попередній - акуратний брусочок з вигином. Тільки його колір більш тьмяний.

За консистенцією та властивостями воно також не відрізняється від попереднього, тому повторюватися не буду.

Проте аромат у них дуже різний.

Це мило має такий самий насичений і яскравий аромат. Мені воно пахне солодкою, лимонною карамелькою, дуже смачно. Я все ніяк не могла зрозуміти, чому в нього така яскрава цитрусова нота. Виявляється ефірна олія, отримана з плодів літсеї кубеби, має свіжий, цитрусовий аромат з легкими пряними нотками. Цей аромат схожий на лимон, але має більш яскравий і насичений характер - загадка розкрита).

  • Обидва аромати досить стійкі, не тільки в мильниці, а й на тілі). Їхній запах лежить легким шлейфом на шкірі протягом 4-5 годин, але при цьому аромат не перебиває запаху парфуму.

  • Очищує шкіру до скрипу.
  • Неймовірно запашні, стійкі аромати
  • Дуже ніжна та густа пінка
  • Після використання відчувається чистота та свіжість.
  • Добре змивається. Не залишає на шкірі липкості, жирності та мильності.
  • Однак, буду чесною – мило може трохи стягувати шкіру, але не висушувати її.

В цілому, мені сподобалися обидва арома-бари, так як у мене до будь-якого мила є лише 2 запити - якісне очищення та відсутність алергії. Якщо ж вам потрібно кремове (ніжне) очищення, то арома-бар не підійде, краще зверніть увагу на гелі для душу від Weleda, вони більш делікатні.

Однозначно я замовлю ще собі це мило, але з ароматом лаванди, аж надто воно мене вабить).

Дякую за увагу 💕