wowmom

Коли дуже скучила за нюдом, і обрала олівець Miss Claire

Коли дуже скучила за нюдом, і обрала олівець Miss Claire

Привіт, красуні!

Я просто обожнюю яскраві помади: червоні, винні віддінки, шоколадні, фуксію, але найчастіше, на вулиці, ви можете зустріти мене з нюдовими губами.

Це зручно, адже і з інтенсивним макіяжем, і без нього зовсім, натуральні губи - завжди доречні.

І останнім часом, моїм улюбленцем є олівець від Miss Claire.

Коли дуже скучила за нюдом, і обрала олівець Miss Claire

Він випускається лише у двох віддінках: Dark Colar та Geraldine. Обидва віддінки нюдові, та підійдуть більшості дівчат. Я обрала для себе Dark Colar, бо він світліший, та має теплинку, яка мені пасує.

Олівець має м'яку гелеву текстуру, яка чудово сковзить по губам, але виходичи с цього можна сказати про єдиний мінусь - олівчик дуже швидко закінчується. Кожного разу, перед використанням, його треба точити, бо за одне використання стержень вимальовується повністю.

І коли ми точимо олівчик, дуже багато продукту залишається на самій точилці. От би олівець був автоматичним - ціни б не було.

В усьому іншому - він чудовий. На губах олівець дає красивий пудровий ефект. Звичайно, перед нанесенням, шкіру треба підготувати, та нанести бальзам, щоб він не підкреслив недоліки.

Ось так олівець виглядає у повному образі. Це для того, щоб ви зрозуміли, який підтон у віддінка.

На губах він відчувається комфортно, та не сушить. Стійкість також приємно здивувала, бо повний робочий день олівець витримав в первозданному виді (це без обіду). Але легкий перекус він також переживе.

Шкода тільки, що він так швидко закінчується, бо якість у нього і справді класна.

Дякую за увагу 😘