wowmom

Туш, яка колись взірвала Тік Ток, але так і не поселилася надовго в моїй косметичці

Туш, яка колись взірвала Тік Ток, але так і не поселилася надовго в моїй косметичці

Привіт, красуні!

Я зараз, напевно, і не згадаю більш хайпової туші, ніж Maybelline Sky High. Пам'ятаю відео в Тік Році, де дівчина фарбує вії, і вони реально стають якимись величезними.

І знаєте що? Я вважаю, що з віями таки "розмір має значення", чим більше, тим краще, тому майже одразу після появи туші в Україні, вона одразу з'явилася в мене.

Тож, вирішила поділитися з вами, мої любі, чим же вона мені не вгодила.

Туш, яка колись взірвала Тік Ток, але так і не поселилася надовго в моїй косметичці

Об'єм туші всього 7.2 мл, і по-перше, вона дуже швидко закінчилася. Буквально місяць-півтора, і вже доводилося домальовувати іншою тушшю очі, щоб отримати виразний ефект. Можливо! Можливо, мені попалася якась невдала партія, адже Maybelline Sky High Cosmic Black була більш витривалою.

Щітка як раз така, як я люблю: маленька, тоненька, силікова, а самі щетинки не дряпають око. Але!

Але вона так сильно гнеться в різні сторони, неначе той "Хитун-Бовтун" на дискотеці. Щіткою мені було важко зачепити волосинку від самого кореня, і так само важко профарбувати нормально кінці. Нє, з часом я таки приловчилася, та на макіяж витрачалося більше часу, ніж я звикла.

Можливо, вона підійде більш коротким віям, бо з моїми, щітка не справилася.

Можливо, вона підійде більш коротким віям,

Так виглядають мої вії без туші. Вибачте, що фото зі стрілками, і нічого не зрозуміло, але повірте на слово, що в мене досить непогані природні дані

А ось так вони виглядають, коли нафарбовані Sky High у два шари. Все начебто непогано, і ефект досить акуратний, але до драми тут далеко. Та не буду сильно бурчати, адже те, як працювала туш, мене влаштовувало, хоч і не на сто відсотків.

Maybelline Sky High гарно тримається на протязі дня, та не осипається, що також дуже круто, і я розумію, чому ця туш завоювала кохання такої великої кількості людей.

Та якщо чесно, версія Cosmic Black мені все ж більше довподоби, бо хоча б там не така гнучка щітка.

В цілому враження позитивні, але з того часу, жодного разу, я покупку так і не повторила. А ви вирішуйте самі.

Дякую за увагу 😘