saybeautyk

Бюджетний проф?

Бюджетний проф?

Моя мама - перукар, тому я іноді маю змогу тестувати різні засоби, з якими вона працює. Цю серію ми взяли собі в особисте користування і вона мені дууууже зайшла.

Почну з того, що склад тут не суперпоживний і чарівний, а цілком собі посередній. Не кажу, що він поганий, бо я зовсім не експерт і не хімік-технолог, щоб робити такі висновки. Маска містить в собі олію ши, гідролізований кератин, олію камелії та пептид горошка. Все інше - це синтетичні емоленти, зволожувачі та антиоксиданти.

Менв не дуже подобається, що всі "корисності" стоять у складі після віддушки (та і взагалі віддушка майже на початку складу) - а це значить, що їх концентрація там взагалі наймінімальніша з мінімальних.

Має приємний аромат, дуже насичений, зберігається на волоссі довго.

Текстура у маски кремова, доволі густа і поживна.

А тепер найцікавіше - ефект на волоссі. Я спершу завжди зазначаю, що у мене натуральне, ніколи не фарбоване волосся, густе, сухе на кінчиках, пряме, а також жирна шкіра голови. Очищення у мене зазвичай інтенсивне, тож довжина іноді страждає..

В цілому, моє волосся не проблемне і йому достатньо легко підібрати догляд, але не всі бальзами/кондиціонери/маски мене задовольняють та залишаюсь задоволеною. Ця ж - попадання у яблучко🎯

Вона зволожує, розгладжує волосся, воно не плутається під час миття (це є одним з найголовніших критеріїв для мене). Після сушки волосся рівненьке, напитане, не стирчить у різні боки, а красиво лежить волосинка до волосинки.

Я зазвичай залишаю хвилин на 5, іноді більше (було навіть на 40) - ефект однаковий.

Такий ефект на волоссі дає маска. Тут ще я мила голову крутезним шампунем, про який також розкажу в подальших постах (не з цієї серії).

Тому я б рекомендувала спробувати маску Boto-Cure всім, бо вона зайшла навіть моїй мамі, у якої пошкоджене освітлене волосся. Це любов, раджу від всього серця💙