Вікторія

Крем для повік від I'm from

Крем для повік від I'm from

СюБренд I'm from відмінно поводить себе на моїй шкірі, і ще й на нього часту бувають знижки, отже я не можу втриматися, щоб не спробувати більше продуктів цього бренду.Зона під очима в мене найпроблемніше, маємо глибокі заломи років так з 14, шкіра суха, синці, набряки... Якщо не хочу виглядати як загнана коняка, то маю дбайливо ставитися до цієї зони.Про крем: Крем має приємну текстуру, але досить добре "з'їдається" шкірою, не залишає жодних слідів, пій макіяжем поводить себе добре. Я думала, він буде плотлніший, але ні. Зволожує добре, на літню спеку трохи важкуватий, думаю, осінню буде в самий раз.На просторах інтернету на цей крем було дуже багато хороших відгуків, але він

Зона під очима в мене найпроблемніше, маємо глибокі заломи років так з 14, шкіра суха, синці, набряки... Якщо не хочу виглядати як загнана коняка, то маю дбайливо ставитися до цієї зони.

Про крем:

Крем має приємну текстуру, але досить добре "з'їдається" шкірою, не залишає жодних слідів, пій макіяжем поводить себе добре. Я думала, він буде плотлніший, але ні. Зволожує добре, на літню спеку трохи важкуватий, думаю, осінню буде в самий раз.

На просторах інтернету на цей крем було дуже багато хороших відгуків, але він вічно був розпродарий. От нарешті я його вловила! Буду тестити :)