Aoud Ambre Montale: ось так пахне бабусиня скриня 🔥
Дуже старий ауд у поєднанні з чудовим східним бурштином для дуету з життєвою силою завдяки Cystus Ladaniferus з Індії та 50 іншим компонентам. Aoud є жіночним, вишуканим афродизіаком досконалості
Ключове слово «дуже старий уд».
Спробую описати аромат так, як відчуваю його я у шлейфі від сина з його гарячою, смаглявою шкірою, бо, чомусь впевнена, що на холодній, білій шкірі, як у мене, він буде плоским і так не розкриється. Просто закислиться у спеку і все.
Піраміда: уд, амбра, троянда.
І фсьо? Еее, ні! Чекайте! 👇
Отримавши відливант, який замовляла всліпу, спочатку дуже розчарувалася, коли нанесла його на свою шкіру. Перша хвиля - ладан та смоли (уд). Думаю, що я таке вонюче купила? 🙈
І нарешті я почула, що таке бабусиня скриня, бо Шанель 5 у мене з нею не асоціювався. Потім аромат розсіюється і я чую аромат якихось ліків по типу сухої гвоздики з намазом якихось сердечних крапель та старого дерева. Вперше у житті зрозуміла, що саме цей ефект величають у народі «бабусиною скринькою».
Перші секунди асоціювалися з якоюсь сухою азіатською пустелею, піском, арабським ринком різких прянощів та нарешті і я почула від нього цей шлейф, від одного пшику якого пахне вся квартира. Це: спеції як на турецькому ринку ( далі Єгипту та Турції не була, пардон, тому порівнювати більш ні з чим мій ніс не може), потім - сухий пісок, стара, лакова скринька, де лежать якісь сухі листочки, присипані перчиком і гвоздикою і зверху краааапелька чогось по типу ліків. З цим у мене ольфакторика ловить тільки валідол, бо ліки я не люблю нюхати.
Мені аромат нагадує Tom Ford Oud Wood у шлейфі ( хоча від Тома шлейфу майже немає, він, як на мене, прибитий до шкіри), але Montale насичений, впертий якийсь. Стійкість, звісно, шалена. Навіть від мікродози.
Я не можу його рекомендувати всім. Він спецієвий, але на гарячій шкірі дуже теплий, терпкий, красивий, дорогий і трішки вантажний. На моїй холодній - ніякий, не розкривається взагалі.
Майте на увазі також, що наше сприйняття парфумерії залежить від різних факторів, у тому числі від загального стану гормональної системи, а також від настрою.
Montale тестувала місяць. 5 міліків вистачило, як бачите, на довго.
Бачу цей аромат виключно на темношкірих ( не в прямому сенсі) брюнетках, які не люблять солодкі аромати і виключно у прохолодну погоду.
Коментарі (0)