wowmom

Напевно, це найпопулярніший корейський BB крем. Чим же він так підкорив?

Напевно, це найпопулярніший корейський BB крем. Чим же він так підкорив?

Привіт, красуні!

Підніміть руку ті, хто жодного разу не чув про ББ крем від Міша? Або ті, кому ніколи в соціальних мережах не потрапляла його реклама?

Бо, особисто я, дууууже багато про нього чула, і дуже багато читала відгуків.

І який цей крем "прекрасний-разпрекрасний", і в той же час, як він важко відчувається на шкірі.

Саме із-за суперечливих думок, я довго відкладала покупку, та настав час і мені озвучити свій вердикт.

Напевно, це найпопулярніший корейський BB крем. Чим же він так підкорив?

Існує два формати випуску Бб крему: мініатюра у 20 мл, та повнорозмір - 50 мл.
Я вирішила, що якщо вже гуляти, то на повну, і так в мене з'явився великий тюбик з кремом.

Упаковка виглядає досить так пристойно, в кращих традиціях корейської косметики, та має дозатор. Це класно, адже це і гігієнічно, і дуже зручно. Дозатор не плюється, і видає потрібну порцію продукту.

Missha Perfect Cover Bb Cream має досить високу ступінь захисту від сонячних променів - спф 42, і про це свідчить наявність фізичних фільтрів у складі засобу. Також тут є дуже багато зволожувальних компонентів, екстрактів та масел.

Саме тому, коли я використовую цей бб-іки, я не наношу багато доглядової косметики, щоб не перевантажувати шкіру. Цим самим, я запобігаю появу забитих пор.

В мене віддінок 23, він має сіро-рожевий підтон, та підійде для світлих дівчат з легкою засмагою. Спочатку він виглядає на шкірі досить дивно, через свій колір, але через деякий час, ББ підлаштовується під ваше обличчя. Благо, він не окисляється.

Так я виглядаю без будь-яких тональних засобів. Проблем особливих, типу акне, в мене немає, але неоднорідність тону, пігментні плями та сліди від пост акне, нажаль, ніхто не відміняв.

Досвідченим шляхом, я виявила, що краще за все, розподіляти крем вологим спонжем. Так він лягає тоненьким шаром та легко тушується.

Пальцями або пензлем виходить занадто щільний шар.

А ось так, ББ крем виглядає на шкірі. Він чудово вирівняв тон обличчя, замаскував всі недоліки, та не підкреслив нюанси.

Він має вологий фініш, тому закріплювати пудрою його - обов'язково.

Липкості, або якої-небудь плівки, я не відчуваю, хоча можливо, це заслуга спонжу.

В цілому, мені дуже подобається, як ББ крем лежить на шкірі. Він і в житті гарно виглядає, і на камері. Прошу зауважити, що на фото немає жодних фільтрів.

Missha Perfect Cover Bb Cream я тестувала в екстремальних умовах: і в спеку, і в приміщенні, де постійно працює фен та купа волосся (на роботі), і в домашніх умовах, під час консервування огірочків (хто в темі, розуміє що це за тест драйв).

Стійкість я б оцінила на 4 з 5, адже трошки обличчя починає блистіти, але плямами крем не сходить.

В нормальних умовах, він спокійно витримує цілий день.

Мені справді сподобався цей бб-ік. Він не викликав жодних реакцій з боку шкіри, він має красивий натуральний фініш, і він красиво виглядає на шкірі.

Чом би і ні? Я кажу Бб крему від Missha - однозначне так, і рекомендую вам спробувати, якщо ви і досі цього не зробили.

Дякую за увагу 😘