YuliHrytskoff

Олівець для губ Catrice Plumping Lip Liner

Олівець для губ Catrice Plumping Lip Liner

Моя любов до німецького бренду декоративної косметики Catrice розпочалась з його олівця для губ «Velvet Matt». Нажаль, зараз цей олівчик важко знайти у продажі, принаймні, у потрібному мені кольорі, однак, саме він спонукав мене продовжити знайомство з продукцією бренду. На даний момент я активно користуюсь олівчиками для губ із іншої серії - Catrice Plumping Lip Liner, які теж мають чудову якість, тому хочу розповісти про них у даному відгуку.

Олівець для губ Catrice Plumping Lip Liner
Олівець для губ Catrice Plumping Lip Liner

Олівці Catrice Plumping Lip Liner механічні – грифель викручується із корпусу і для цього не потребується заточка олівця. Корпус олівчиків виготовлений із якісного чорного пластику. На корпус нанесені основні відомості про продукт від виробника.

Механізм олівців працює добре, не заїдає, викручує/закручує грифель безпроблемно.

Корпус олівчиків закривається пластиковою кришечкою, яка імітує колір грифеля. На кінці самого корпусу є спеціальна кольорова вставка, яка також зображує колір олівця і одночасно являється точилкою.

Об'єм олівця - 0.3g.

Консистенція. Грифель в олівчиків середньої твердості, навіть більше до м’якого, тому повністю краще не викручувати, щоб не допустити зламу. Грифель дуже податливий – промальовувати лінії ним надзвичайно легко. За рахунок своєї м'якості та делікатності грифель не травмує шкіру і не подразнює її.

Щільність в олівця дуже висока! З першого з дотику грифель малює чітку насичену лінію, повністю перекриваючи рідний пігмент губ. Але щільність та інтенсивність покриття можна контролювати, наносячи олівчик як майже невагомо, так і роблячи дуже виразне покриття. Нашаровування можливе.

Запах в олівчиків стандартний косметичний, практично не відчутний. Дуже слабо відчувається навіть якщо внюхуватись у сам грифель, не те що при нанесенні чи на губах…

Смаку не має.

Нанесення. Наносяться олівчики ідеально – чіткими рівними лініями, які можна такими ж залишати, або розтушовувати, надаючи губам лиш легенького тону. Не кришаться, не осипаються, не малюють з пробілами. Єдине, олівчик у відтінку №040 може інколи малювати з комочками, але не критично і це практично не помітно. А от в олівця у відтінку № 060 такої проблеми немає.

Але особливістю цих олівчиків є те, що вони створюють якесь дуже невагоме покриття, красиво розгладжуючи власний рельєф губ, завдяки чому губи виглядають ну дуже доглянутими і красивими!

Не розтікаються за межі губ, не розмазуються, не забиваються у складочки, не утворюють білої лінії на стику слизової губ, не підкреслюють недосконалості.

Не сушать. Дуже комфортно відчуваються на губах. Гарно тримають заданий контур. Одним словом, ведуть себе просто ідеально! Але й якихось доглядових властивостей, звичайно, не мають.

Фініш – сатиново-матовий.

Стійкість в олівчиків не залізобетонна, але пристойна! 4-6 годин тримаються безпроблемно, потім починають трішки тьмяніти і плавно сходити, починаючи зі сторони слизової. При чому, в якості контуру чомусь тримаються краще, ніж при нанесенні їх у вигляді помади, повністю перекриваючи весь об’єм губ. З матовою чи будь-якою іншою суховатою по текстурі помадою тримаються значно довше, ніж із блиском, бальзамом чи жирною по текстурі помадою. Легкий нежирний перекус переживуть, а от повноцінний обід із жирами – ні, - зітруться зі сторони слизової губ, але контур може залишитись (залежно як їсти))).

Демакіяж. Ідеально змиваються олівчики гідрофільною олійкою чи двохфазним засобом для зняття макіяжу. Міцелярна вода їх, в пинципі, теж змиває, але треба трішки потерти. А от простою паперовою серветкою їх стерти практично неможливо, або ж дуже важко...

У мене Catrice Plumping Lip Liner у двох відтінках - №040 та №060 – найбільш універсальні нюдові тона.

Класичний нюдовий коричневий, з легкими сіруватими нотками. Дуже універсальний – підходить до багатьох коричневих помад/блисків для губ.

І ось так він виглядає в якості контуру та в якості помади.

Це мій улюблений! Приглушений рожево-ліловий нюд – надзвичайно красивий відтінок! Також дуже універсальний – підійде багатьом та під велику кількість світлих рожевих чи лілових відтінків помад/блисків.

Так даний відтінок дивиться на губах в якості контуру та помади.

Підводячи підсумки, скажу, що олівчиками для губ Catrice Plumping Lip Liner я дуже задоволена! Це справді хороша якість за невелику ціну, тому до покупки рекомендую!