Sofiia_Ts

Літні аромати

Літні аромати
Літні аромати
Літні аромати
Літні аромати

Всім привіт, якраз коли пройшло більше половина літа, настав час оцінити пробники духів, які я обрала на це сезон.

Так як в мене настрій змінюється дуже часто, я завжди замовляю багато пробників і мало повноцінних баночок, бо після використання більше 10 мл аромату, він мені уже забридає)

Тому переважно беру до 5 пробників на кожен сезонний період.

Першим був Versace Versense. Дуже легкий, кислий, зелений, цитрусовий аромат, який мені нагадує бризги лимону. Використовую його, коли дуже жарко на вулиці, але хочеться доповнити образ якоюсь свіжинкою. Не нав'язливий, не стійкий, не давить. Думаю, замовлю його ще на наступне літо)

Другі пробники це Diptyque L'Ombre Dans L'Eau. Замовила їх випадково, бо хотіла інший парфум від Diptyque з інжиром, але ніяк не могла зловити пробник, тому обрала ці з чорною смородиною. Аромат мені нагадує якраз кінець липня у гостях в бабусі, коли вона зібрала плоди чорної смородини і ці пахощі витають в повітрі. Запах ностальгії, дачі, варення, і виявився для мене дуже цінним і знайомим. Тому якщо вам знайома ця атмфосфера, рекомендую вам ці парфуми) Взагалі я б оцінила їх як гіркі, свіжі, дуже стійкі , взагалі не солодкі. Додають цікавинку, використовую їх у похмуру літню погоду.

І третій аромат, досить бюджетний Trussardi Donna Pink Marina. Дуже легкий квітково-фруктовий аромат, має солодкі нотки, але залишаються свіжими. Мені нагадує аромат весняних квітів і стиглих фруктів, проте не приторним, а хочеться вдихати його ще і ще, навіть з'їсти) Середня стійкість, можна використовувати весною і влітку. Думаю навіть замовити повний формат)

Ось мій топ ароматів на цей сезон) Хтось користувався ними, чи може маєте свій фаворит на літній період часу?)