krislemly

Мій фаворит вже багато років

Мій фаворит вже багато років

Привіт-привіт!)

Сьогодні в мене буде трішки довге вступне слово, поговоримо про волосся та шампуні, в мене довге волосся по пояс, густе, не фарбоване і якщо за ним не доглядати воно буде як патля. Я перепробувала величезну кількість засобів і за 3 копійки (умовно кажучи) і з більш дорогого сегменту (по типу MoroccanOil і Kérastase), і я вже мовчу про натуральні олії і різні кашкималашки (я вас прошу не мучайте волосся таким). І безперечно сенс є в купівлі дієвих засобів дорогого сегменту з правильними складами, але в тому випадку коли це бальзам/маска/кондиціонер/масло,флюїд, тобто засіб який залишається на волоссі хоча б якийсь час. Але якщо ми говоримо про шампунь, то він ніяк не вплине ні на зволоження, ні на обʼєм, ні на кінчики волосся і точно не зваре Вам зранку каву (нажаль). Головне завдання, яке має виконувати шампунь, це якісно промивати волосся та не сушити шкіру голови та саме волосся. Також маю зазначити, що якщо є прояви себорейного дерматиту та лупи або схильність до цього тут вже звісно з шампунем не все так просто і потрібно підбирати з відповідними складами (наприклад з такими компонентами як саліцилова кислота, піроктон оламін).

Отже, розповім про чудовий шампунь, який я спробувала декілька років тому та повертаюсь до нього знову і знову.

Обʼєм: 1000ml.

Ціна: 120 грн.

Аромат: дуже насичений пряно-солодкий.

Пакування: великий бутель з яскраво оранжевою наліпкою, дозатор відсутній.

Консистенция: середньої густини, білого кольору з перламутром. Легко розподіляється по волоссю і дає багато піни. Змивається без особливих зусиль.

Мої враження: я мию волосся раз на 3 дні, весь цей час волосся залишається чистим після використання цього засобу.

Шампунь добре очищаєш шкіру голови та саме волосся, не сушить і не провокує лупу (в мене це іноді буває з іншими). Довжину волосся не сушить, та не плутає. Більшого від шампуню я і не очікую.

Дуже економічний. Об'єму двох чайних ложок достатньо для промивання мого волосся.

27 липня, 2023
krislemly
27 липня, 2023